Trabzonspor, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçına çıktı. Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile oynanan karşılaşmada kazanan çıkmadı ve taraflar sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.Trabzonspor, 8 yıl sonra takımın başına getirdiği teknik direktör Vahid Halilhodzic'in ikinci dönemindeki ilk maçını Avusturya'da oynayadı.

YENİ TRANSFER İLK MAÇINDA GOLÜNÜ ATTI

Trabzonspor'un golleri 17. dakikada Özer Hurmacı ve 48. dakikada yeni transfer Turgut Doğan Şahin'den geldi. Özbek ekibin golleri ise 65'de Geynrikh ve 83'de Rahimow'dan geldi. Bordo-mavili takım iki farklı üstünlüğünü koruyamayınca ilk hazırlık maçını beraberlikle noktaladı.6

FUTBOLCU KADRODA YER ALMADI
Trabzonspor yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Özbekistan ligi ekiplerinden Lokomotif Taşkent ile Avusturya'nın Tirol eyaletindeki Jenbach Stadı'nda karşı karşıya geldi. Teknik direktör Vahid Halilhodzic bu maç için Avusturya'ya getirilen 28 kişilik kafileden 22 futbolcuyu kadroya aldı. Sakatlıkları bulunan Zeki Yavru, Bourceanu, Emre Güral ve Kadir Keleş ile kaleciler Onur Recep Kıvrak ve Fatih Öztürk, kadroda yer almadı. Halilhodzic kadroya almadığı oyuncuları maçı izlemeleri için stada getirdi.

GURBETÇİLERDEN YOĞUN İLGİ

Trabzonspor'un Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçına gurbetçi taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. 2 bin kapasiteli stadın büyük bir bölümünü dolduran bordo-mavili taraftarlara az sayıdaki Galatasaray ve Beşiktaş taraftarı da destek verdi. Taraftarlar takım otobüsünü otelden alarak konvoy ile maçın oynanacağı stada kadar getirdi. Bordo-mavili taraftarlar maçın 61. dakikasında ise meşale yakarak takımlarına destek verdi.

YENİ TRANSFERLERDEN4'Ü 11'DE

Halilhodzic transfer döneminde kadroya dahil edilen futbolculardan Hasan Batuhan, Ferhat Yazgan, Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'i 11'de sahaya sürdü. Boşnak teknik adam Barış Memiş, Anıl Taşdemir, Gökhan Karadeniz, Turgut Doğan Şahin, Salih Dursun eve Uğurcan Çakır'ı ise yedek kulübesinde oturttu. Halilhodzic maçın ikinci yarısında ise yedek kulübesinde oturttuğu tüm oyunculara şans verdi.

ÖZER'İN GOLÜ 17. DAKİKADA... 



ÖZER'İN ATTIĞI GOL...
4' Ceza alanının dışında topla buluşan Yusuf Erdoğan, ceza alanının dışında falsolu vererek vurdu kaleci son anda uzandu.

2' Malouda ortasahada aldığı topla ceza alanın dışından şut çekti ancak aut.


Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları Avusturya'nın Tirol şehrinde devam ediyor. Kampta 6.gün geride kalırken Trabzonspor'un bugün ilk hazırlık maçına çıkıyor.

Tirol - Jenbach şehrinde Türkiye saati ile saat 18.00'da oynanacak olan Lokomotif Taşkent karşılaşması öncesi Trabzonspor'un muhtemel 11'i belli oldu.
Trrabzonspor'da sezon başında imza atan Vahid Halilhdozic kafasında ilk 11'i şekillendirmede zorlansa da bugün oynayacak olan karşılaşmada fikir sahibi olacak.

Lokomotif Taşkent maçının 11'i: İbrahim, Caner, Mustafa Y., Batuhan, Mustafa A., Ferhat, Serdar, Özer, Malouda, Yusuf, Deniz.

Öte yandan 61saat spor servisimizden Tayfun Çöpcü Jenbach Stadı'ndan maç öncesi ve sonrası canlı bağlantılarla sizlere önemli bilgileri paylaşacak.,