MAÇTAN AYRINTILAR

90' Trabzonspor golü buldu ama pozisyon ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Şimdii VAR incelemesi yapılıyor ve ofsayt kararı verildi. 

90' Hakem 4 dakika uzatma verdi. 

90' Trabzonspor atağında Koray'ın vuruşunda Beto kurtardı. 

81' Trabzonspor'da Ünal Karaman ikinci yarı oyuna aldığı Avdijaj'ı oyundan alıp yerine Koray'ı koydu. 

80' Trabzonspor peş peşe pozisyonlar yakalıyor ancak değerlendiremedi. 

71' Göztepe'de Halil oyundan çıktı Deniz Kadah oyuna girdi. 

70' Trabzonspor baskı yapıyor ancak yine tehlikeli pozisyon üretemiyor. 

59' Trabzonpor'da Nwakaeme'nin vuruşunda top Beto'da kaldı. 

58' Trabzonspor'da Gökhan kandemir sarı kart gördü. 

57' Trazonspor'da Sörloth, cezasahasında Göztepeli oyuncunun ayağına müdahelesiyle yerde kaldı ancak VAR incelemesinde bile pozisyona devam denildi. 

56' Trabzonspor'da Sosa sakatlandı. Jerome, Nwakaeme'ye yatığı faul sonrasında sarı kart gördü. 

55' Trabzonspor'da Pereira, ceza sahasına çıkardı ancak top Göztepe kalecisinde kaldı. 

54' Trabzonspor bu dakikalardabaskı kuruyor ancak tehlikeli bir pozisyon üretemedi. 

47' Trabzonpor'da Sosa'nın kullandığı kornerde Nwakaeme'nin vuruşunda top üstten dışarı çıktı. 

46' Göztepe'de Soner, Sosa'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. 

46' İkinci yarı başladı. 

Göztepe'de de GAssama oyundan çıktı yerine Murat oyuna girdi. 

Trabzonspor ikinci yarıya 2 değişiklikle başlıyor. Bordo-Mavililerde Kamil Ahmet ve Avdijaj oyuna giriyor. Çıkan isimler ise Doğan ve Ahmet Canbaz oyundan çıktı. 

İlk yarı sona erdi. 

45' Trabzonpor tehlikeli geldi. yusuf'un ortasında Nwakaeme topu düzeltti ancak vurmakta geç kalınca Göztepe savunması araya girdi. 

45' Hakem 2 dakika uzatma verdi. 

44' Trabzonspor'da kazanılan serbest vuruşta Yusuf içeri ortaladı. Göztepe savunması uzaklaştırdı. Devamında Ahmet'in vuruşunda top Beto'da kaldı. 

38' Trabzonspor'da kazanılan korneri Sosa kullandı ancak orta çok kötü. Novak son anda vurdu top dışarı çıktı. 

38' Trabzonspor'da Doğan'ın şutunda Beto son anda kurtardı. 

37' Trabzonspor'da Nwakaeme içeri ortaladı ancak top Göztepe defansından kalecide kaldı. 

31' Göztepe 1 - 0 öne geçti. 

29' Trabzonspor  atağında Yusuf, Soner tarafından düşürüldü ancak hakem devam kararı verdi. Pozisyonda Trabzonporlular kart ve faul kararı bekledi. 

23' Göztepe'de Gassama, sakatlık geçirdi. Şuanda tedavisi yapılıyor. 

21' Trabzonspor'da Nwakaeme'nin pasında Sosa cezasahasından şansını denedi ancak top Göztepe kalecisinde kaldı. 

20' Trabzonpor bu dakikada peş peşe iki pozisyona girdi. Bordo-mavililerde ilk etapta Sörloth, sol kanatta Novak'ı gördü. Ceza sahasında topla buluşan Novak, içeri güzel bir orta yapamayınca top rakipte kaldı. Diğer pozisyonda da Sosa, yine solda Novak'ı gördü. Novak içeri kafayla bıraktı ancak yine Göztepe savunması araya girdi. 

14' Göztepe'nin kullandığı köşe vuruşunda Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı. 

12' Göztepe atağında Castro içeri ortaladı, topa kimse dokunamadı... Göztepe devamında köşe vuruşu kazandı. 

10' Trabzonspor'da kazanılan topta Sosa'nın ara pasında topla buluşan Ahmet Canbaz uzaktan vurdu top dışarı çıktı. 

9' Trabzonspor çok hızlı çıktı. Bordo-mavililer, Göztepe'nin kullandığı korner vuruşundan sonra topu kazanan Trabzonspor'da Yusuf hızlı çıktı. Ardından kendisiyle birlikte koşu yapan Sörloth'u gördü. Sörloth topu sürdü ancak defansta araya girince bordo-mavili oyuncu topu iyi kullanamadı. 

3' Trabzonspor paslaşarak Göztepe ceza sahasına girdi. Sosa'nın ortasında son anda savunma araya girdi. 

1' Maç Başladı

M.Ö. Akyazı'da İstiklal Marşımız... 

M.Ö" Her iki takımda sahaya çıktı. 

Trabzonspor'un 11'i açıklandı

Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Ivanildo, Novak, Doğan, Sosa, Ahmet Canbaz, Nwakaeme, Yusuf, Sörloth

MAÇ ÖNCESİ

16 puanla lider Alanyaspor'un 2 puan gerisinde yer alan bordo-mavililer, yarınki maçı kazanarak hem puan serisini hem de zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda saat 17.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.

Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban, Obi Mikel, Sturridge ve Abdulkadir Parmak'ın sakatlıkları bulunuyor. Uzun süren sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Ogenyi Onazi'nin de tam hazır olmaması nedeniyle kadroda yer alması beklenmiyor. Teknik direktör Ünal Karaman'ın ligde son oynadıkları ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Medipol Başakşehir karşılaşmasındaki 11'ini koruyarak Göztepe karşısında da aynı 11'i sahaya sürebileceği öğrenildi.

GÖZTEPE İLE 23'ÜNCÜ RANDEVU

Trabzonspor ile Göztepe, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 23'üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 22 maçta Trabzonspor'un 9, Göztepe'nin ise 4 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan 9 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 32 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

İKİ İSİM CEZA SINIRINDA

Trabzonspor'da Göztepe karşılaşması öncesi 3'er sarı kartla Uğurcan Çakır ve Jose Sosa ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu da yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda ligin 11'inci haftasında oynanacak Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Trabzonspor Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Trabzonspor Göztepe maçı 2 Kasım Cumartesi günü saat 17:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

GÖZTEPE'YE KARŞI ŞANSI TUTMUYOR!

Süper Lig'de Göztepe ile oynadığı son yedi maçın üçünü kaybeden Trabzonspor, bundan önceki 15 maçta rakibine sadece bir kez mağlup olmuştu. Göztepe'yi ağırladığı son üç maçta galip gelemeyen Trabzonspor, bu üç maçta rakibine sadece bir gol atabildi.

Deplasmandaki son beş Süper Lig maçını kazanamayan Göztepe, 2018'in başından bu yana sadece üç dış saha galibiyeti alabildi. İzmir ekibinin bu üç galibiyetinden biri Trabzonspor'a karşıydı. Ligdeki son dokuz iç saha maçında yenilmeyen Trabzonspor, Mart 2013-Ocak 2014 arasındaki 15 maçlık süreçten bu yana en uzun serisini yaşıyor.

TRABZON'DAN GOL YEME SERİSİ!

Süper Lig'de 21 maçtır rakiplerine gol atan, ancak 15 maçtır kalesini gole kapatamayan Trabzonspor, iki alanda da tarihinin en uzun serilerini yaşıyor. Bu iki seri, aynı zamanda Süper Lig takımları arasında devam eden en uzun seriler konumunda.

Ligde evindeki son 10 maçta kalesini gole kapatamayan Trabzonspor, tarihinde sadece iki kez iç sahada 11 maçlık gol yeme serisi yaşamıştı.

Bu sezon Süper Lig'de en az ve en fazla gol atan ikinci takımlar bu maçta karşılaşacak. Trabzonspor bu sezon ligde hiçbir maçta kalesini gole kapatamayan üç takımdan biri. Göztepe ise ligde dört maçta gol yemedi ve bu alanda Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ve Denizlispor ile birlkte zirveyi paylaşıyor.

Bu sezon Süper Lig'de rakip kalelere gol atamadan en fazla isabetli şut çeken isim Göztepe forması giyen Serdar Gürler. Süper Lig'deki son altı maçının tamamında en az bir gole katkı yapan Alexander Sörloth, bu sezon ligde yaptığı gol katkılarıyla takımına altı puan kazandırdı. Trabzonspor'un bu sezon ligde topladığı 16 puan'ın altısı Sörloth'un katkılarıyla geldi.

.