Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ilk devrenin son maçını konuk ekip Fenerbahçe 3-0'lık skorla kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 29. dakikada penaltıdan Jose Fernandao, 40. dakikada Moussa Sow ve 67. dakikada Jeremain Lens attı. Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan, 27. dakikada kale çizgisinde topa elle müdahale ederek direkt kırmızı kart gördü ve penaltıya sebebiyet verdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 31 puana yükselerek zirve yarışına devam etti. Sarı lacivertliler, lider Başakşehir ile arasındaki puan farkını 5'e indirdi. Trabzonspor ise 8. mağlubiyetini alarak 18 puanda kaldı. Fenerbahçe, lige verilen aranın ardından Adanaspor ile Kadıköy'de karşılaşacak. Trabzonspor ise Bursaspor'a konuk olacak.

ERSUN YANAL'DAN İLK 11'DE 3 FARKLI İSİM

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 15. haftasında yaptıkları Medipol Başakşehir maçının ilk 11'ine göre 3 değişikliğe gitti. Medipol Başakşehir maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen oyunculardan Zeki Yavru, Akakpo'nun, Durica da Mustafa Yumlu'nun yerine forma giyerek ilk 11'e döndü. Kart cezalısı Bero'nun yerine de Kolombiyalı futbolcu Castillo 11'de görev yaptı.
Bordo-mavili takımda, Güney Koreli oyuncu Suk 18 kişilik maç kadrosunda yer almazken, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kızılcabölükspor ile oynanan maçta performansıyla beğeni kazanan genç oyuncu Yusuf Yazıcı yedek kulübesinde oturdu.

FENERBAHÇE'DE ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, Trabzonspor karşısında ligde son oynadıkları Gençlerbirliği maçının 11'ine göre zorunlu değişiklikler yaptı. Advocaat, cezalı olan Skrtel'in yerine Neustaedter, hasta olan Hasan Ali Kaldırım'ın yerine İsmail Köybaşı, sakatlıkları bulunan Volkan Şen ve Van Persie'nin yerlerine ise Fernandao ile Sow'u ilk 11'de sahaya sürdü. Sarı-lacivertli takımda son olarak ligin 12. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanının son 20 dakikalık bölümünde oyuna giren ve bir de gol kaydeden İsmail Köybaşı, Hasan Ali Kaldırım'ın yokluğunda ilk 11'de kendine şans buldu. Fenerbahçe'de en son ligin 11. haftasında Galatasaray maçında 11'de görev yapan Neustaedter de Skrtel'in kart cezalısı olduğu haftada Trabzonspor maçının ilk 11'inde yer aldı. Brezilyalı oyuncu Fernandao da bu sezon ligde ilk kez 11'de sahaya çıktı.

ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ

Trabzonspor taraftarı, maç öncesi ellerindeki Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye bağırarak teröre tepki gösterdi. Taraftarlar, maraton tribününde, kırmızı-beyaz üzerinde Türk bayrağı ve Trabzonspor ambleminin bulunduğu, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" yazan büyük pankart açtı. Maç öncesinde Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Seremonide çocuklar da güvenlik görevlilerinin kıyafetleriyle, futbolcuların yanında yer aldı. Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak ile Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, maç öncesi polis ve askerlere çiçek vererek fotoğraf çektirdi.

TRABZONSPOR ETKİLİ BAŞLADI...
MUSTAFA AKBAŞ'IN VURUŞU ÇATALDAN DÖNDÜ

Avni Aker'de oynanan mücadeleye iyi başlayan taraf Trabzonspor oldu. İki takımın birbirini tarttığı ilk 5 dakikanın ardından Trabzonspor, Mustafa Akbaş ile gole çok çok yaklaştı. Sol kanattan kazanılan korneri Mehmet Ekici paslaşarak kullandı. Ardından Fabian Castillo'nun ceza alanına gönderdiği pasına hareketlenen Mustafa Akbaş'ın ön direkte bekletmeden yaptığı vuruşunda top, sol kale direğine çarparak üstten auta gitti.

Fenerbahçe, Trabzonspor'un baskılı ve istekli oyunu karşısında geride beklemeye başlarken, Trabzonspor çok adamla gelmeye devam etti. Trabzonspor'un 15 dakikalık baskısına karşın Fenerbahçe'nin ilk atağı 19. dakikada geldi ve Fernandao ceza sahası dışından bir şut çekti ancak çerçeveyi bulamadı.

MAÇIN KIRILMA ANI: KIRMIZI, PENALTI VE GOL

Fenerbahçe'nin kazandığı kornerde maçın en büyük kırılma anı yaşandı. 27. dakikada yaşanan pozisyonda, sağ kanattan korneri kullanan Jeremain Lens'in ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Josef De Souza'nın kafa vuruşunda Yusuf Erdoğan çizgi üzerinde topa elle müdahale edince hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Yusuf Erdoğan bu pozisyonda kırmızı kart gördü. Topun başına gelen Jose Fernandao, 29. dakikada Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

TRABZONSPOR, DURAN TOPLARLA TEHLİKELİ OLDU

Trabzonspor, golün ardından oyun disiplininde kopma yaşadı. İlk dakikaların baskılı oyununu yakalayaman Trabzonspor, kendi sahasına çekilmeyi sürdüren Fenerbahçe karşısında duran toplarla tehlike yaratmayı sürdürdü. 36'da Mehmet Ekici ile kullanılan ve az farkla auta giden top, bu dakikalarda Trabzonspor'un gole en çok yaklaştığı pozisyondu.

JEREMAIN LENS GETİRDİ, SOW'A ATTIRDI

Kontraatak fırsatları aramayı sürdüren Fenerbahçe, 40. dakikada Trabzonspor'un korneri sonrası farkı 2'ye çıkardı.
Hızlı gelişen atakta, Fernandao'nun uzun pasıyla sağ kanatta topla buluşan Jeremain Lens, Ogenyi Onazi'yi ekarte ederek hızla ceza alanına girdi ve pasını kale ağzına gönderdi. Altıpas önünde topla buluşan Moussa Sow bekletmeden yaptığı vuruşu ile meşin yuvarlağı Onur Kıvrak'ın sağından ağlarla buluşturmayı başardı ve skoru 2-0'a getirdi. Golün ardından Fenerbahçe, oyunun kontrolünü sağlayarak ilk devreyi 2-0 önde kapattı.

FENERBAHÇE, AYNI TAKTİKLE DEVAM ETTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ikinci yarının başında taraftarlar tarafından tepki gören Ogenyi Onazi'yi oyundan alarak yerine Yusuf Yazıcı'yı sürdü. Fenerbahçe takımı, ilk yarıdaki oyun planını değiştirmeden ikinci yarıda da devam ettirdi. Fakat Fenerbahçeli oyuncular, Trabzonspor'un daha az gelmesi ve savunmada eksik yakalanması nedeniyle arka arkaya net pozisyonlar yaklamaya başladı.

JEREMAIN LENS, KENDİ GETİRDİ, KENDİ ATTI: 3-0

Jeremain Lens odağında gelişen pozisyonlarda Fenerbahçe, Fernandao ile net fırsatlardan yararlanamadı. 61. dakikada Moussa Sow ile kaçan %100'lük gol fırsatının ardından Jeremain Lens, 67. dakikada kendi getirdiği topta çok sert bir vuruş yaptı ve Onur Kıvrak'ın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu.

SON 20 DAKİKADA TEMPO ÇOK DÜŞTÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, skor 3-0'a geldikten sonra Alper Potuk ve Moussa Sow'u oyundan alarak, yerlerine Aatif Chahechouhe ve Ozan Tufan'ı sahaya sürdü. Oyunun temposu dakikalar geçtikçe düşmeye başladı ve Fenerbahçeli oyuncular aralarında paslaşarak dakikaları erittiler. Trabzonspor ise 1 kişi eksik olmanın dezavantajıyla birlikte direncini yitirdi. Trabzonspor, 75'ten sonra Mehmet Ekici ile iki kez Fenerbahçe kalesine gelse de, bu pozisyonlarda top çerçeveyi bulmadı ve skor değişmedi.


Dick Advocaat, maçın normal süresinin son 5 dakikasında Jeremain Lens'ı oyundan alıp Salih Uçan'ı dahil ederek son değişiklik hakkını kullandı.

74'Mehmet kornerde Güray ile paslaştıktan sonra ortasını yaptı. Onun ortasında top savunmadan dışarıya gitti. Trabzonspor bir kez daha korner kullanacak.

74'Mehmet serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun şutunu Volkan çıkardı. Trabzonspor korner kullanacak.

72'Trabzonspor tehlikeli geldi. Savunmanın arkasına sarkan ve topla buluşan Yusuf'un ortasını Kjaer kesti.

68'Zeki'ye faul yapan İsmail sarı kart gördü.

68'Trabzonspor oyuna yeniden başladı.

67' Gol Lens

62' Trabzonspor'da Castillo oyundanç çıktı yerine Güray girdi. 

61'Fenerbahçe tehlikeli geldi. Lens'in sağdan getirdiği topta Sow'un vuruşunu Zeki çizgiden çıkardı ve top dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

60'Fenerbahçeli futbolcular Alper'e yapılan faulde serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Şener sağ kanatta ortasını yapmak istedi ancak Castillo ona orta yapma şansı vermedi.

60'Alper'e faul yapan N'Doye sarı kart gördü.

59'Mustafa soldan ortasını yapmak istedi ancak Mehmet Topal zamanında araya girdi ve ona orta yapmak şansı vermedi.

53'Josef de Souza ilerde hareketlenen Sow'u düşündü ancak Durica zamanında araya girdi ve tehlikeyi önledi.

52'Şener'in pasında topla buluşan Alper ceza sahası dışından şansını denedi. Onun şutunda top yandan dışarıya gitti.

50'Mehmet'in kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı.

50'N'Doye yerde kaldı. Bu kez Trabzonspor serbest vuruş kullanacak.

49'Lens serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun şutunda top yandan dışarıya gitti.

48'Uğur Lens'e faul yaptı. Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak. Pozisyonun ardından hakeme itiraz eden Fernandao sarı kart gördü.

47'Fenerbahçeli futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandı sonrasında kendi aralarında pas yapıyor.

46'Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı Onazi'nin yerine oyuna dahil oldu.

46'Karşılaşmada ikinci yarı başladı.

 D.A.İlk yarıda Fenerbahçe 3 isabetli şut çekerken, Trabzonspor'un isabetli şut sayısı 1.

46' Trabzonspor'da Onazi çıktı, Yusuf Yazıcı oyuna girdi. 

46'Karşılaşmada ikinci yarı başladı.

 D.A.İlk yarıda Fenerbahçe 3 isabetli şut çekerken, Trabzonspor'un isabetli şut sayısı 1.

 D.A.İlk yarıda en çok mesafe kateden isim Josef de Souza oldu.

ilk yarı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi

45' Hakem 1 dakika ilave süre verdi.. 

44'Gelişen Fenerbahçe atağında Mehmet ilerde hareketlenen Sow'u düşündü ancak Onur kalesini zamanında terk ederek topu aldı.

43'Bu dakikalarda oyunun hakimi Fenerbahçe. Sarı - lacivertli futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

42'Fenerbahçeli futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

41'Trabzonspor oyuna yeniden başladı.

40'Fenerbahçe savunması topu karşıladıktan sonra hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Lens sağ kanattan topu getirdi. Onun pasında Sow arka direkte topu ağlara gönderdi.

39'Mehmet Ekici yerde kaldı. Trabzonspor serbest vuruş kullanacak.

38'İsmail'in sol kanattan yaptığı ortada Mustafa Akbaş ceza sahasında topu karşıladı.

38'Fenerbahçeli futbolcular serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra Şener pas hatası yaptı ancak daha sonra Sow yeniden topu aldı.

37' Mehmet'in vuruşu direğin hemen dibinden dışarı çıktı. 

35'Roman Neustadter hava topu mücadelesinde N'Doye'ye faul yaptı ve sarı kart gördü. Trabzonspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

31'Gelişen Fenerbahçe atağında Onur'la karşı karşıya kalan Lens'in vuruşunda Onur topu çıkarmayı başardı.

30'Trabzonspor oyuna yeniden başladı.

29'Penaltıda topun başına geçen Fernandao topu ağlara gönderdi.

29'GOL!

28'Lens'in kullandığı kornerde Souza'nın kafa vuruşunu Yusuf çizgide elle çıkardı ve kırmızı kart gördü. Fenerbahçe penaltı kullanacak.

27'Lens'in sağ kanattan yaptığı ortada top Mustafa'ya çarparak dışarıya gitti. Fenerbahçe korner kullanacak.

26'Roman Neustadter serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Volkan topu ileriye gönderdi ancak top Trabzonsporlu futbolcularda kaldı.

25'Mehmet Topal orta alanda yerde kaldı. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak.

24'Şener'in sağ kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Devam eden pozisyonda Sow ceza sahasında dengesini kaybetti ve şutunu çekemedi.

23' Trabzonspor'da Castillo'nun vuruşu direğin dibinden dışarı çıktı. 

23'Mehmet'in kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı.

22'Trabzonspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

21'Mehmet Ekici yerde sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

21'Mehmet Topal Mehmet Ekici'ye faul yaptı ve sarı kart gördü.

20'Mehmet'in kullandığı serbest vuruşta Mustafa'nın kafa vuruşu Volkan'da kaldı.

20'Onazi orta alanda yerde kaldı. Trabzonspor serbest vuruş kullanacak.

19'Hızlı gelişen Fenebahçe atağında Alper topla birlikte ceza sahasına girdikten sonra pasını geriden gelen Fernandao'ya aktardı. Onun şutunda top dışarıya gitt

18'Uğur sağ kanatta hareketlenen Yusuf'u düşündü ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

17'Trabzonspor savunmasından gönderilen pasta N'Doye kafayla topu Castillo'ya aktarmak istedi ancak Kjaer zamanında araya girdi.

16'Karşılaşmada yan hakem değişikliği yaşanıyor. Yan hakem Kemal Yılmaz sakatlığı nedeniyle mücadeleye devam edemiyor. 4. hakem Tolga Özkalfa onun yerine yan hakem olarak görev yapacak.

15'Ceza alanında topla buluşan Fernandao ortasını yaptı ancak onun orta yaptığı bölgede takım arkadaşı yok ve top dışarıya gitti.

14'Mehmet Topal ilerde hareketlenen Fernandao'yu düşündü ancak Uğur zamanında araya girdi ve tehlikeyi önledi.

13'Gelişen Trabzonsor atağında Zeki'nin ortasını Roman Neustadter karşıladı. Devam eden atakta Zeki bir kez daha ortasını yaptı. Bu top Volkan'da kaldı.

12'Şener ilerde hareketlenen Lens'in düşündü ancak top oldukça hızlı.

11'Trabzonsporlu futbolcular ön alanda pres yapıyor. Fenerbahçe top yapmakta zorluk yaşıyor.

10'Mehmet'in kullandığı kornerde Fernandao ön direkte topu karşıladı.

9'Yusuf İsmail'den topu aldıktan sonra ortasını yaptı. Yusuf sonrasında ortasını yaptı. Bu ortada Kjaer topu kesti ve top dışarıya gitti. Trabzonspor korner kullanacak.

8'Lens'in kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı ancak daha öncesinde yan hakemin ofsayt bayrağı havada.

7'Souza Okay'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak.

7' DİREK Trabzonspor'da Mehmet, korneri pas şeklinde Castzillo'ya attı. Castillo içeri ortaladı Mustafa vurdu direkten dışarı çıktı. 

6' Trabzonspor'da Mehmet sol tarafta Mustafa'ya iyi gördü. Mustafa'nın ceza sahasın artasında Fenerbahçe defansı topu kornere gönderdi. 

5' Şener'in ceza sahasına ortasında Onur topun sahibi oldu... 

3. Maç orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor... 

1' Maç başladı. 

M.Ö. Karşılaşma öncesinde Trabzonsporlu taraftarlar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez'" tezahüratı yapıyor. 

M.Ö.Takımlar seremoni için sahaya çıkıyor.

M.Ö.Ersun Yanal: "Bugünkü maçta onların zaaflarını kullanıp galip gelmeye çalışacağız. Kazanan taraf biz olalım"

M.Ö.Ersun Yanal: "Ne olursa olsun dileğim futbolun kendisi ve futbolun kendi içerisinde kalması"

 M.Ö.Dick Advocaat: "Futbolcular böyle maçları oynamayı severler. Sabırsızlıkla bekliyorum bu karşılaşmayı"

 M.Ö.Dick Advocaat: "Şu ana kadar genel anlamda iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum"

 M.Ö.Dick Advocaat (Neustadter - İsmail'in oynaması): "Bu akşam oynayacak oyuncular da bu takımın parçası. Onlar da milli takımda oynuyor"

 M.Ö.Fenerbahçe'nin yedekleri: Fabiano, Yiğithan, Ozan, Salih, Aatif, Caner, Stoch

 M.Ö.Esteban Alvarado: "Bu tarz derbiler için ekstra motivasyona gerek yok. Defansif anlamda gayet iyiyiz, 3 puanı çıkartabiliriz"

 M.Ö.Salih Uçan: "Puan farkının açılmasını istemiyoruz. Trabzon'daki maçlar kolay geçmedi ama, bugün de kazanmak için buradayız"

 M.Ö.Trabzonspor'un yedekleri: Esteban, Akakpo, Mustafa Yumlu, Güray, Aytaç, Yusuf Yazıcı, Muhammet Demir

 M.Ö.Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Şener, Kjaer, Neustadter, İsmail, Mehmet, Josef, Lens, Sow, Alper, Fernandao

 M.Ö.Trabzonspor'un ilk 11'i: Onur, Mustafa Akbaş, Zeki, Uğur, Durica, Onazi, Okay, Mehmet Ekici, Castillo, Yusuf Erdoğan, N'Doye

 M.Ö.Mücadelenin canlı anlatımıyla sizlerle birlikte olacağız.

 M.Ö.Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.

Trabzonspor'un 11'i: Onur, Zeki, Durica, Uğur, Mustafa Akbaş, Onazi, Okay, Mehmet Ekici, Castillo, Yusuf Erdoğan, N'Doye

Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan, Şener, Kjaer, Neustadter, İsmail, Mehmet Topal, Josef de Souza, Lens, Alper, Sow, Fernandao

Hüseyin Avni Aker Stadı bugün oynanacak Trabzonspor-F.Bahçe maçıyla kapılarını kapatacak. Bordo- mavililer, 1951 yılında açılan statta Süper Lig'deki ilk maçını 1974-75 sezonunda Fenerbahçe ile oynamış ve 1-0 yenilmişti. Yine bir Fenerbahçe maçıyla stadına veda edecek olan Fırtına, kapanışı 3 puanla yapmak istiyor. Fırtına'nın 49 yıllık tarihinde birçok tarihi başarıya tanıklık eden Avni Aker'de Barcelona, İnter, Liverpool gibi devler diz çöktü. Trabzonspor ligin 2. yarısından itibaren maçlarını Akyazı'da yapılan Şenol Güneş Stadı'nda oynayacak.

F.BAHÇE FARKI KORUMAK İSTİYOR
Süper Lig'de ilk yarının son maçında bugün Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe, sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. 15 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan sarı-lacivertli ekip, topladığı 28 puanla haftaya 4. sırada girdi.Fenerbahçe, deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kalan lider Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapatarak, puan farkını azaltmak, 2. sıradaki Beşiktaş'la da farkı korumak istiyor. Sarı-lacivertliler, bu maçtan sonra verilecek devre arasına da moralli girmek amacında. Bu doğrultuda ipleri ele alan kişi ise teknik direktör Dick Advocaat...

'İŞLER ZORLAŞMASIN'
Oyuncuları ile dün öğlen yapılan idman sonrası kısa bir toplantı yapan Hollandalı çalıştırıcı, "Zirve ile aramızdaki farkı hiç sorun değil. Kolayca kapatılabilecek bir puan var. Fakat bunun için Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmalıyız. Çünkü o zaman işler zorlaşır" ifadelerini kullandı. Zaman zaman talebelerine de söz verip onların konuşmalarını dinleyen usta hoca, "İlk yarıdaki emeklerimizin karşılığını almak ve ikinci devreye iyi bir giriş yapmak bu maça bağlı" diyerek sözlerini noktaladı.

ERSUN YANAL'IN PLANI HAZIR
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında bu akşam Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor yeni yıla galibiyetle girmek istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal, hafta boyunca yapılan antrenmanlarda 'hücum' varyasyonları üzerinde durdu. Öğrencilerinden agresif ve saldırgan futbol isteyen tecrübeli çalıştırıcı, sağduyu çağrısında bulunmayı da ihmal etmedi. "Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda gününde tarihimize yakışır bir futbol ortaya koymak istiyoruz" diyen Yanal, "Sahada kazanmak için her şeyi yapacağız. Kazanırız, kaybedebiliriz bu futbolda var. Önemli olan sağduyulu bir karşılaşma olması.

BERO'NUN YERİNE CASTİLLO
Bu maçın o havada oynanacağına inanıyorum. Futbolseverlere güzel bir 90 dakika izletmek istiyoruz" ifadelerini kullandı FIRTINA 'da kart cezalısı olan Matus Bero dışında eksik bulunmuyor. Bu oyuncunun yerine Fabian Castillo forma giyecek. Cezası biten Zeki Yavru da sağ bekte Akakpo'dan formayı geri alacak. Ersun Yanal'ın sahaya kalede Onur, savunmada Zeki, Uğur, Durica, Mustafa Akbaş, ön liberoda Onazi ve Okay, önlerinde Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Castillo, ileri uçta ise Dame N'Doye 11'i ile çıkması bekleniyor..