61SAAT AVUSTURYA TAYFUN ÇÖPÇÜ : Trabzonspor, Avusturya kampındaki son hazırlık maçını bugün Almanya 1. Lig takımlarından Augsburg ile karşılaştı. 

 Bundan önceki iki hazırlık maçında Özbek ekibi L.Taşkent ile 2-2 berabere kalan, Almanya 1. Lig takımlarından Köln’e 2-0 mağlup olan Bordo-Mavililer, kamptaki son hazırlık maçının daha 1. Dakikasında golü buldu.
Trabzonspor’un yeni transferi Gökhan Karadeniz, daha önceki maçlarda ki çalışkanlığının meyvesini bu maçta aldı. Maçın daha ilk dakikasında Bosingwa’nın bordo-mavililerin kendi alanından kazandığı topu ilerde Gökhan Karadeniz’e gönderdi.  Gökhan Karadeniz’de topu sürerek Augsburg ceza sahasına girdi ve golünü attı. Bu gol gökhan’ın Trabzonspor kariyerinde ki ilk golü oldu.

Bu golden sonra herşey Trabzonspor’un istediği gibi giderken maçın ikinci yarısında işler tam tersine döndü. Bordo-Mavililerde 5 dakikada resmen yıkıldı.
Augsburg, Tim Matavz 69, 74 dakikalarda Nikolo Djurdjic  73. Dakikada bulduğu gollerle maçı 3-1 kazandı. Bordo-Mavililer böylelikle 3. Hazırlık maçında da yüzü gülemedi.

 MAÇTAN DAKİKALAR:



MAÇI 3-1 ALMAN EKİBİ KAZANDI. 


86' Augsburg takımından Raphael Framberger sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

86'BlockedShotBu dakikada Augsburg takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Matthias Ostrzolek

86' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Erik Thommy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

80'SubstitutionTrabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Gökhan Karadeniz çıkıyor ve yerine Barış Memiş oyuna giriyor.

80'SubstitutionTrabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Caner Osmanpaşa çıkıyor ve yerine Emre Güral oyuna giriyor.

80'SubstitutionTrabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Florent Malouda oyundan çıkarken Anıl Taşdemir oyuna giren isim.

79'FoulFlorent Malouda, orta saha çizgisine yakın bir noktada Nikola Djurdjic tarafından faule maruz kalıyor.

79' Trabzonspor, Zeki Yavru ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

77'SubstitutionAugsburg takımında oyuncu değişikliği; Daniel Baier oyundan çıkarken Sascha Mölders oyuna giren isim.

74'GoalGOOLLL!! Tim Matavz ile Augsburg farkı 2'ye çıkarıyor.

73'GoalGOOOLL!! Nikola Djurdjic Augsburg takımını öne geçiren golü atıyor.

72' Trabzonspor, Aykut Demir ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

72'FoulRagnar Klavan ile Gökhan Karadeniz arasındaki mücadele hakem tarafından faulnedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ragnar
Klavan.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.

70'SubstitutionTrabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Salih Dursun oyundan çıkarken Soner Aydoğdu oyuna giren isim.

70'SubstitutionTrabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Özer Hurmacı oyundan çıkarken Batuhan Artarslan oyuna giren isim.

69'AssistGolün asistini yapan isim Matthias Ostrzolek.

69'GoalGOOOLL!! Augsburg takımında golün adı Tim Matavz.

68'FoulGökhan Karadeniz - Daniel Baier mücadelesinde hakem, Augsburg lehine faul kararı veriyor.

68' Augsburg, Daniel Baier ile serbest vuruş kullanacak.

68' Nikola Djurdjic altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

68'CornerAugsburg, Erik Thommy ile köşe vuruşu kullanıyor.

67' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Erik Thommy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

67' Augsburg takımından Dominik Reinhardt sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına
ulaşmıyor.

66' Trabzonspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Gökhan Karadeniz geçiyor.

66' Gökhan Karadeniz ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

66'FoulSerdar Gürler, Matthias Ostrzolek tarafından faulle durduruluyor.

63'SubstitutionAugsburg takımında oyuncu değişikliği; Shawn Parker oyundan çıkarken Erik Thommy oyuna giren isim.

63'SubstitutionAugsburg takımında oyuncu değişikliği; Marcel De Jong oyundan çıkarken Matthias Ostrzolek oyuna giren isim.

62'OffsideHakem yardımcı hakemine uyarak ofsayt bayrağını Nikola Djurdjic için kaldırdı.

61'BlockedShotDominik Kohr, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

58'BlockedShotDaniel Baier, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

58'CornerShawn Parker ile Augsburg takımı köşe vuruşu kullanacak.

58' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Shawn Parker ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

58' Augsburg takımından Caiuby Da Silva tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

56'FoulZeki Yavru ile Daniel Baier arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Zeki Yavru. Yarı
alanın ortalarından Augsburg takımı oyuna başlayacak.

56' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Augsburg adına Daniel Baier kullanacak.

56'YellowTrabzonspor takımında Zeki Yavru, sarı kart görüyor.

55'CornerÖzer Hurmacı ile Trabzonspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

51'CornerAugsburg, Shawn Parker ile köşe vuruşu kullanıyor.

51' Augsburg takımından Shawn Parker sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

50'OffsideRakip yarı alanın ortalarında Gökhan Karadeniz topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

50' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Özer Hurmacı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

48'FoulFlorent Malouda, Dominik Kohr tarafından faulle durduruluyor. Trabzonspor, orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş
kullanacak.

48' Trabzonspor, Özer Hurmacı ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

48'FoulÖzer Hurmacı - Dominik Kohr mücadelesinde hakem, orta yuvarlağa yakın bir noktada Dominik Kohr lehine faul kararı veriyor.

48' Augsburg takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Dominik Kohr geçiyor.

48'FoulSalih Dursun ile Daniel Baier arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Salih Dursun.Orta
yuvarlağa yakın bir bölgede Augsburg takımı oyuna başlayacak.

48' Augsburg, Daniel Baier ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

47'FoulCaiuby Da Silva, Caner Osmanpaşa tarafından faulle durduruluyor. Augsburg, orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş
kullanacak.

47' Augsburg, Daniel Baier ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

46'SubstitutionAugsburg takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Jan Moravek çıkıyor ve yerine Tim Matavz
oyuna giriyor.

46'SubstitutionTrabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Mustafa Yumlu oyundan çıkarken Aykut Demir oyuna giren isim.

46'SubstitutionAugsburg takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Raul Bobadilla çıkıyor ve yerine Nikola Djurdjic
oyuna giriyor.

46'SubstitutionAugsburg takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Marwin Hitz çıkıyor ve yerine Alex Manninger
oyuna giriyor.

46'SubstitutionAugsburg takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Tobias Werner çıkıyor ve yerine Dominik Kohr
oyuna giriyor.

46'SubstitutionAugsburg takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Halil Altıntop çıkıyor ve yerine Caiuby Da Silva
oyuna giriyor.

46'SubstitutionTrabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ferhat Yazgan çıkıyor ve yerine Zeki Yavru
oyuna giriyor.

46'SubstitutionTrabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Jose Bosingwa oyundan çıkarken Ondrej Celustka oyuna giren isim.

46'SubstitutionTrabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yusuf Erdoğan çıkıyor ve yerine Serdar
Gürler oyuna giriyor.

46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45' Maçın ilk yarısı 0-1 sonuçlanıyor

45'BlockedShotYusuf Erdoğan rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

44'FoulSalih Dursun ile Raul Bobadilla arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Salih Dursun.
Yarı alanın ortalarından Augsburg takımı oyuna başlayacak.



44' Augsburg takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Tobias Werner.

43'FoulMustafa Yumlu, altıpas üzerinde Jan-Ingwer Bracker tarafından faulle durduruluyor.

43' Trabzonspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Onur Kıvrak geçiyor.

42'CornerAugsburg, Tobias Werner ile köşe vuruşu kullanıyor.

40'CornerÖzer Hurmacı ile Trabzonspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

40' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Özer Hurmacı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

40' Trabzonspor takımından Ferhat Yazgan sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

39'CornerTrabzonspor, Yusuf Erdoğan ile köşe vuruşu kullanıyor.

39' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Yusuf Erdoğan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

37'OffsideRakip ceza sahasının dışında kaleyi karşıdan gören bir noktada Florent Malouda için ofsayt bayrağı kalkıyor.

37' Florent Malouda, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Marwin Hitz kurtarıyor.

34' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Jose Bosingwa ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

34'FoulÖzer Hurmacı, Jan Moravek tarafından faulle durduruluyor. Trabzonspor, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

34' Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Trabzonspor adına Mustafa Akbaş kullanacak.

33' Rakip ceza sahası önünden Tobias Werner ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

33'FoulTobias Werner, Özer Hurmacı tarafından faulle durduruluyor. Augsburg, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden
serbest vuruş kullanacak.

33' Augsburg takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Augsburg adına Ragnar Klavan
kullanacak.

31' Ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf Erdoğan,penaltı noktası çevresinden kaleye şut çekiyor, kaleci Marwin Hitz kurtarıyor.

29' Yusuf Erdoğan, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Marwin Hitz kurtarıyor.

27'FoulHalil Altıntop, Jose Bosingwa tarafından faulle durduruluyor. Augsburg, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

27' Augsburg takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Shawn Parker geçiyor.

27' Augsburg takımından Shawn Parker sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

23' Augsburg, Ragnar Klavan ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

23'FoulRagnar Klavan, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Florent Malouda tarafından faule maruz kalıyor.

21'FoulÖzer Hurmacı – Ragnar Klavan mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Augsburg lehine faul kararı veriyor.

21' Augsburg takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Dominik Reinhardt.

20'FoulCaner Osmanpaşa - Raul Bobadilla mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Augsburg lehine faul kararı
veriyor.

20' Augsburg takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Raul Bobadilla geçiyor.

20' Raul Bobadilla, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Onur Kıvrak kurtarıyor.

19' Augsburg takımından Jan Moravek sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

18'FoulHalil Altıntop, Salih Dursun tarafından faulle durdurulduğu için Augsburg orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

18' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Augsburg adına Daniel Baier kullanacak.

16' Trabzonspor takımından Özer Hurmacı sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

15' Trabzonspor takımından Özer Hurmacı sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına
ulaşmıyor.

15'CornerÖzer Hurmacı ile Trabzonspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

15'CornerTrabzonspor, Yusuf Erdoğan ile köşe vuruşu kullanıyor.

15' Trabzonspor takımından Yusuf Erdoğan sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

11'FoulTaç çizgisine yakın bir yerde Marcel De Jong, Yusuf Erdoğan tarafından faule maruz kalıyor.

11' Augsburg, Shawn Parker ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

11' Sol çaprazdan Shawn Parker ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

10' Jan Moravek yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede topa eliyle müdahale ediyor.

9'OffsideOfsayt. Rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu Gökhan Karadeniz

8' Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

8' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Yusuf Erdoğan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

7'FoulDaniel Baier – Yusuf Erdoğan mücadelesinde hakem, korner bayrağına yakın bir noktada Trabzonspor lehine faul kararı veriyor.

6'FoulTaç çizgisine yakın bir yerde Yusuf Erdoğan, Raul Bobadilla tarafından faule maruz kalıyor.

6' Trabzonspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Jose Bosingwa.

5'OffsideOfsayt. Rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu Özer Hurmacı

4' Trabzonspor takımının ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Onur Kıvrak geçiyor.

4'FoulFerhat Yazgan, ceza sahasına yakın bir noktada Tobias Werner tarafından faule maruz kalıyor.

3'FoulDaniel Baier – Mustafa Akbaş mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Trabzonspor lehine faul kararı veriyor.

3'FoulAugsburg takımında Raul Bobadilla faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Caner Osmanpaşa.

3' Trabzonspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Onur Kıvrak geçiyor.

3' Trabzonspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Jose Bosingwa.

1'GoalGOOOLL!! Gökhan Karadeniz Trabzonspor takımını öne geçiren golü atıyor.
1' İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.