61SAAT SPOR SERVİS

Kadrosunu genç oyuncularla güçlendiren Bordo Mavililer yeni sezon öncesi lige iyi giriş yapmak istiyor. 

Kampın 2. gününü çift antrenmanla geçiren Bordo Mavililer ilk antrenmanda güç depoladı. Sabah çalışmasında Teknik Direktör  Ünal Karaman yönetiminde 10.00’da yapılan antrenmanda oyuncular üç gruba ayrıldı. Birinci gruptaki oyuncular sağlık kontrolünden geçerken, ikinci grup oyuncuları vücut kitle analizi ve laktat testinden geçti. Son grup oyuncular  ise Kaptan Cemil (Dozer) Usta Sahası’nda düşük şiddetli koşu ve toplu oyun çalışmaları gerçekleştirdi. 

Bordo Mavililer basın mensuplarına ve taraftarlara açık olarak gerçekleştireceği akşam antrenmanını periyodik olarak gerçekleştiren Bordo Mavililer açma germe çalışmaları yaptı. Daha sonra Cemil Usta sahasına geçen Bordo Mavililer burada ikili gruba ayrılıp top çalışması yaptı.

Antrenmana milli takımlarda bulunan Ekuban ve Obi Mikel’in yanısıra izinli olan Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Filip Novak, Abdülkadir Ömür, Filip Novak, Vahid Amiri ve sakatlığı bulunan Onazi katılmadı. Milli takımdan sakat dönen İranlı Hosseini ise çalışmalarına salonda devam etti.

TESİSLERE SIĞMADILAR…

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde gerçekleşen antrenmana taraftarın yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Tesisler yolu tamamen kapanırken taraftarlar antrenmanı izleyebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.