Trabzonspor, milli takımda ki oyuncularından eksik olarak Orduspor maçı hazırlıklarına devam etti. Trabzonspor son eksiklikleri görmek için Trabzonspor pilot takımı 1461 Trabzon ile maç yaptı.
Milli takımlarda bulunan Janko, Adrian, Sapara, Soner, Onur, Zokora ve Bamba'dan yoksun yapılan maçı, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, yönetici Yılmaz Büyükaydın  ve Trabzonspor Futbol Koordinatörü Özkan Sümer izledi.
1. Nolu sahada yapılan maça

İLK YARI 11'LERİ

Trabzonspor: Zeki, Serkan, Giray, Mustafa, Emerson, Aykut, Colman, YAsin, Olcan, Halil, Emre
1461 Trabzon: Fatih, Göksu, Mehmet, A.Karmil, Abdulkadir, Kadir, Gökhan, Sercan, Ofoedu, Eren, Mustafa

ilk 11'leri ile çıktılar.

İKİNCİ YARI 11'LERİ...

Trabzonspor: Murat, Zeki, Barış, Ferhat, Cech, Colman, Henrique, Aykut, Alanzinho, Emre, Vitek
1461 Trabzon: Fatih, Barış, Emrullah, A.Karmil, Abdulkadir, Jebrin, Gökhan, Sercan, Yusuf, Eren, Mustafa

11'leri ile çıktılar...


MAÇ 6-2 TRABZONSPOR'UN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ.

Trabzonspor'un gollerini Halil, Emre (3) Emerson ve Vitek atarken 1461 Trabzon'un gollünü ise Mustafa'nın Ofoedu'e yaptığı faul sonrası kazanılan penaltıyı kullanan Sercan ile Mustafa Tiryaki attı...

MAÇIN YILDIZI EMRE OLDU
Maçta Trabzonspor'un sezon başında Bucaspor'dan transfer ettiği Emre Güral, yıldızlaştı. Emre ve Colman'ın 2 yarıda oynatan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in önümüzdeki hafta şans tanıdığı Colman'ı ilk 11'e kesin koyacağı, Emre'nin de ilk 11'i zorlayacağı izlenimi verdi.

VOLKAN İDMANA ÇIKMADI
Trabzonspor'da adı sürekli transfer dedikodularına karışan Volkan'ın ise bugün 1461 Trabzon maçında görev almaması dikkat çekti. Vokan'ın hafif sakatlığı bulunduğu ve salonda çalıştığı kaydediliyor.

BARIŞ, GÜNEŞ'İ KIZDIRDI
Güneş, Barış'a kızdı.. Trabzonspor'da yapılan hazırlık maçında ikinci yarı Teknik Direktör Güneş tarafndan ikinci yarı görevlendirelen Barış Özbek, orta sahada peşi sıra çalım atmaya çalışınca Teknik Direktör Güneş'i kızdırdı.  "Barış ne yapıyorsun" diye seslenen Güneş'in Barış'ın performansı karşısında bir hayli sinirlendiği gözlendi.







NOT: MAÇI CANLI OLARAK YAYINLAMAK İSTEDİK.. ANCAK TRABZONSPOR MAÇIN SADECE 15 DAKİKALIK BÖLÜMÜNÜ CANLI OLARAK VERMEMİZE İZİN VERDİĞİ İÇİN YAYINLAYAMIYORUZ...