Yaklaşık 2 saatlik yolculuğun ardından Tiran'a ulaşacak olan bordo-mavili kafilede kart cezalısı olan Colman ve sakat olan Maluda ve Bosingwa dışında tüm futbolcular yer aldı.

Atatürk Havalimanı'nda Kukesi maçıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Trabzonspor Genel Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig'de oynadıkları ve mağlup oldukları Beşiktaş maçını unuttuklarını belirterek şöyle konuştu:

"Tabiiki Avrupa maçı öncesinde ligdeki Beşiktaş maçını kazanmayı arzu ederdik. Ancak düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Bu yenilgi dünyanın sonu değil. Biz, Beşiktaş'a İstanbul'da ilk kez kaybetmiyoruz. Dolayısıyla lig maçını tolere edebiliriz. Ama bizim için çok önemli bir müsabakaya gidiyoruz. İnşallah Tiran'da güzel bir müsabaka oynayarak, ülkemize avantajlı bir skorla dönüp Avrupa Ligi'ne katılmak istiyoruz."

Takım kadrosundaki eksik futolcularla ilişkin soruya ise Karaman, "Böyle bir kalabalık kadroda özellikle sezon başlarında eksik yok demek zor oluyor. Eskileri çok fazla kullanmaya gerek yok ama özellikle dikkatinizi çekecektir. Maluda ve Bosingwa şu anda kadromuzda değiller. Tedbir amaçlı götürülmüyorlar. Ufak rahatsızlıkları var. Umarız en kısa zamanda tekrar aramızda olacaklar" diye cevapladı.

Bordo-Mavili Takım, Perşembe akşamı oynanacak maçın ardından ise özel uçakla Trabzon'a dönecek.