MAÇTAN DAKİKALAR

VE MAÇ TRABZONSPOR'UN 4-1 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE BİTİYOR! 


90 ARTI... GOOOOOOOL! GOOOOL! MURAT CEM AKPINAR! 
90'Mücadelenin sonuna en az 4 dakika ilave edildi.
90'Bu arada bu müsabakayı 19.136 biletli seyirci tribünlerden takip etti.89'Oyuncu Değişikliği Yusuf Yazıcı Murat Cem Akpınar
87'Son dakikalarına girilen maçta tempo bir hayli düştü. İki takım da karşılıklı top kayıpları yapıyor.
85'Rakip yarı alanda Yusuf'un kaptırdığı top sonrası Antalyaspor kontra atağa çıkmak istedi. Hakan'ın ara pasında savunma arkasına sarkmak isteyen Doukara için ofsayt bayrağı kalktı.
83'Antalyasporlu oyuncularda büyük bir moral bozukluğu gözleniyor. Trabzonspor rakip yarı alanda çok rahat pas yapıyor.
82'Trabzonspor'da Olcay Şahan yerini Abdülkadir Ömür'e bıraktı.
80'Maçta son 10 dakikaya Trabzonspor'un üstünlüğüyle girildi.

79'Rakip yarı alandaki etkili paslar sonrası Hakan Özmert uzaklardan sert vurdu, top üstten auta çıktı.
76'RÖVEŞATA! Antalyaspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Diego'nun kafasından seken topa arka direkteki Doukara röveşatayı vurdu. Top yan ağlarda kaldı.
75'MÜTHİŞ ŞUT! Sol kanattan içeri hareketlenen Serdar Özkan ceza alanına girmeden şık bir vuruş yaptı, direk dibinden ağlara doğru giden topu son anda Uğurcan çıkardı.

74'KAÇTI! Trabzonspor çok hızlı geldi. Sol kanattan Ibanez'in ortasına gerilerden gelen Yusuf kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.
73'Yusuf Yazıcı sağ taç çizgisi önünden ortaladı, falso alıp kaleye doğru yönelen top Boffin'in ellerinde kaldı.
73'Antalyaspor'da Amilton yerini Serdar Özkan'a bıraktı.
70'Doukara'dan pası alan Hakan'ın ceza alanı dışından şutunda top kaleci Uğurcan'da kaldı.
70'Trabzonspor'da Kamil Ahmet yerini Joao Pereira'ya bıraktı.
68'Trabzonspor'un ilk golünde Olcay asisti yapmış Nwakaeme golü atmıştı. Üçüncü golde bu kez tam tersi oldu.
68'Çok adamla gelişen Antalyaspor atağında Diego ceza alanı dışından sert vurdu, top üstten auta çıktı.


66' GOOOOL OLCAY ŞAHAN! NWAKAEME MÜKEMMEL BİR ASİST YAPIYOR!

64'Öne geçtiği maçta geriye düşen Antalyaspor bu anlarda beraberlik golü için Trabzonspor kalesine yüklenmeye çalışıyor.
62'Antalyaspor'da Zeki Yıldırım yerini Doğukan Sinik'e bıraktı.
60'Maçta son yarım saate Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle giriliyor.

57' GOOOOOOOL! EKUBAN! GOOOOL! TRABZONSPOR ÖNE GEÇİYOR!

55'Trabzonspor'da Kamil Ahmet rakip yarı alanda Amilton'a yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.
54'Trabzonspor kalecisi Uğurcan hariç tüm futbolcular Antalyaspor yarı alanında. Bordo-mavili ekip baskıyı bir hayli artırdı.
53'Trabzonspor sağlı sollu ataklarla Antalyaspor savunmasını zorlamaya başladı.
52'Luis Ibanez serbest vuruştan kaleyi denedi, baraja çarpıp yön değiştiren top kornere çıktı.
51'Üst üste çalımlarla ceza alanına sokulmak isteyen Yusuf Yazıcı, yayın gerisinde Charles'in müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonspor kaleye uzak ancak tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı.
50'Trabzonspor ikinci yarıda özellikle Sosa'nın önderliğinde hücum etmeye çalışıyor ancak Antalyasporlu oyuncular savunmada oldukça dikkatli. 
49'Sosa'dan pası alan Kamil Ahmet sağ kanattan ortaladı, kaleye yönelen top Boffin'de kaldı.
48'Antalyaspor'un Hakan'la kullandığı serbest vuruşta Diego arka direkte kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

46'Trabzonspor ikinci yarının başında çok adamla rakip ceza alanı çevresinde ancak konuk ekip de çok adamla iyi kapanıyor.

Trabzon'da ikinci yarı başladı!

İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
41'Abdulkadir Parmak'ın sol kanattan yaptığı yerden ortaya arka tarafta gerilerden gelen Olcay vurdu, Boffin yattı ve topu kontrol etti.
40'AZ FARKLA! Ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Ekuban'ın yerden vuruşunda top ters taraftaki direğin yanından auta çıktı.
39'Hakeme çarpan top sonrası Sosa topu önünde buldu, vuruşunda top kaleci Boffin'de kaldı.
37'Yusuf'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşuna Ekuban çok kötü bir kafa vuruşu yaptı, yandan aut...
36'Orta alandan gönderilen uzun topa iyi hareketlenen Doukara kalesini terk eden Uğurcan'dan kurtardığı topu boş ağlara yollamak üzereyken Hüseyin çok kritik bir hamleyle tehlikeyi önledi.
34'Tempo bu anlarda bir nebze düştü.
31'MÜTHİŞ POZİSYON! Trabzonspor'da Ibanez sol kanattan çıkmak üzere olan topu taç çizgisi üzerinden güçlükle ortaladı. Ceza alanı ön çizgisindeki Yusuf Yazıcı gelişine müthiş bir vole vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı.
30'Karşılaşmanın üçte birlik dilimi 1-1'lik eşitlikle geçildi.
29'Trabzonspor kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Kritik bir an olabilir.
29'Jose Sosa frikiği çok kötü kullandı. Onun vuruşunda top farklı şekilde üstten auta gitti.25'Maç bu bölümde oldukça hareketlendi. Özellikle Trabzonspor tempoyu bir hayli yüksek tutuyor.
24'Yusuf Yazıcı'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda doğrudan kaleye yönelen top üst ağlarda kaldı.
23'Sol kanattan son çizgiye inen Ekuban'ın ceza alanındayken içeri çevirdiği topa Yusuf'tan önce savunma dokundu ve tehlikeyi önledi.
22'Anthony Nwakaeme bu sezon Süper Lig'deki 9. golünü kaydetti.

21'Asist Olcay Şahan
21'GOL Yusuf'un pasıyla sağ kanattan ceza alanına giren Olcay'ın kale alanına doğru yerden çevirdiği topa arka direkte çizgi önünde boş kalan Nwakaeme dokundu ve ağları sarstı: 1-1

20'Karşılaşmanın ilk 20 dakikası Antalyaspor'un üstünlüğüyle geçiliyor. Topla oynama oranlarında ise üstünlük ev sahibi ekipte.
18'Trabzonspor golden önce olduğu gibi oyunu yine rakip yarı alana yıktı.
15'Golün şokunu üzerinden atan Trabzonspor beraberlik için Antalyaspor kalesine yüklenmeye çalışıyor.
12'DİREKTEN DÖNDÜ! Doukara'nın derinlemesine pasına orta sahadan çok hızlı hareketlenen Amilton, arkasından geldiği Ibanez'i geçerek ceza alanına girdi. Karşı karşıya pozisyonda vuruşunda top direkten döndü.
10'Maçın başından bu yana kontrolü elinde tutan Trabzonspor, savunmadan çıkarken yapılan basit bir hata sonrası verdiği ilk pozisyonda kalesinde golü gördü.
9'Souleymane Doukara bu sezon Süper Lig'deki 10. golünü kaydetti.

9'GOL Trabzonspor savunması pas yaparken topu kapan Hakan Özmert'in ortasında ceza alanı sol çaprazındaki Doukara sol ayağının üzeriyle gelişine nefis bir şut çıkardı: 0-1
9'Asist Hakan Özmert
7'Trabzonspor oyunu tamamen Antalyaspor yarı alanına yıkmış durumda.
5'Trabzonspor bu kez sol kanattan etkili geldi. Nwakaeme'nin güzel hareketler sonrası yaptığı ortada ön direkteki Ekuban istediği dokunuşu yapamadı.
4'Sosa'dan pası alan Kamil Ahmet sağ kanattan ortaladı, Nwakaeme'den önce Boffin çıktı ve topu aldı.
3'Konuk ekip topa sahip olmakta zorlanıyor. Kontrol tamamen Trabzonspor'da.
2'Bordo-mavili ekip top yaparak oyun kurmaya çalışıyor. Antalyaspor baskıyla topu kapmaya çalışıyor.
1'Trabzonspor ilk düdükle birlikte topun kontrolünü eline aldı.

Trabzonspor'un 11'i açıklandı

Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Sosa, Olcay Şahan, Ekuban, Abdulkadir Parmak, Ibanez, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme

MAÇ ÖNCESİ

Ligde çıktığı son 4 maçında hanesine 10 puan yazdırarak ilk 4’teki yerini sağlama alan ve en yakın takipçisine 6 puan fark atan Trabzonspor, 27’nci hafta mücadelesinde yarın sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Bordo-mavililer bu maçı da kazanarak hem puan serisini hem de yakaladığı çıkışı devam ettirmeyi arzuluyor. 

Antalya ile 46. randevu

Trabzonspor ile Antalyaspor, yarın Trabzon’da oynayacakları maçla birlikte ligde 46’ncı kez karşı karşıya gelecek. Taraflar arasında bugüne kadar oynanan 45 lig karşılaşmasında Trabzonspor’un 27, Antalyaspor’un 8 galibiyeti bulunuyor. 10 maç ise beraberlikle tamamlandı. Bordo-mavililer söz konusu karşılaşmalarda 80 gol atarken, kalesinde 43 gol gördü. Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan maç 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

3 oyuncu sınırda

Bordo-Mavililer’in başarılı oyuncuları Abdulkadir Parmak, Vahid Amiri ve Caleb Ekuban, Antalyaspor mücadelesi öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Üç isim de zorlu maçta kart gördüğü takdirde gelecek hafta oynanacak Bursaspor maçında takımını yalnız bırakacak. Kadro rotasyonunda sıkıntı yaşayan teknik direktör Ünal Karaman, bu 3 futbolcuyu da kart görmemeleri konusunda uyardığı belirtildi.

En az 20 bin taraftar

Fırtına tam 28 gün sonra taraftarının önüne çıkacak. Bordo-Mavili futbolseverler de cuma akşamı olmasına rağmen saat 20.30’da oynanacak karşılaşmaya büyük ilgi gösteriyor. Medical Park Stadyumu’nda maç saatinde yaklaşık 20 bin Trabzonsporlu taraftarın olması bekleniyor.

Göçek ile 38. maç

Karadeniz ekibinin, bu akşam Antalyaspor ile oynayacağı kritik karşılaşmayı deneyimli hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek, 37 maçla kariyerinde en çok Trabzonspor’un karşılaşmasında düdük çalarken, Bordo-Mavililer söz konusu mücadelelerde 18 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Fırtına, geride kalan 19 mücalenin 10’unu kaybederken, 9’unda da 1 puana razı oldu.