61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’da sözleşme yenileme operasyonları için düğmeye basıldı. Kadrosunda bulunan yerli oyuncularla nikah tazeleyen Bordo-Mavili ekip, ilk hamleyi Uğurcan Çakır’a imza attırarak başladı. Uğurcan’ın yanı sıra kadroda bulunan Hüseyin Türkmen, Abdulkadir Parmak, Arda Akbulut ve Abdurrahim Dursun’a yeni sözleşme öneren Trabzonspor, oyunculara önümüzdeki günlerde imza attıracak.

HÜSEYİN'E 2 MİLYON TL

Bütün oyuncularla ilk görüşmeleri yapan Bordo-Mavililer, genç savunmacı Hüseyin Türkmen’e 2 milyon TL’lik bir teklif yaptı. Oyuncu ve menajeriyle görüşmeler devam ederken, rakam üzerinde detayların görüşüldüğü gelen bilgiler arasında.

PARMAK İMZAYI ATIYOR

Takımın bir diğer başarılı oyuncularından ve sözleşmesi sona erecek olan Abdulkadir Parmak ile de görüşen Trabzonspor, oyuncu ve menajerine 2 milyon 500 bin TL’lik bir rakam sundu. Oyuncununun teklifi kabul etmesi bekleniyor.

ARDA VE ABDURRAHİM KABUL ETTİ

Altyapıdan yetişen ve A Takım kadrosunda yer alan kaleci Arda Akbulut ve sol bek oyuncusu Abdurrahim Dursun’a da 250 bin TL’lik teklif sunan Bordo-Mavililer, iki oyuncudan da olumlu geri dönüş aldı. 

ABDÜLKADİR ÖMÜR TÜRKİYE'YE GELİNCE....

Karadeniz Fırtınası'nın uğruna 20 milyon Euro’luk teklifi reddettiği Abdülkadir Ömür ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmazken oyuncunun Türkiye’ye beklendiği  ve burada görüşmelerin başlayacağı ifade edildi.