Haberturk'te yer alan habere göre : UEFA'nın getirdiği kısıtlama nedeniyle transferde temkinli adımlar atan Bordo-Mavililer'de çalışmalar sürüyor. 6 ya da 8 futbolcuyu renklerini bağlamayı hedefleyen Fırtına'nın 5 isimle temas halinde olduğu öğrenilirken, transferde son durum şu şekilde:

Süleyman Koç: Trabzonspor, uzun süredir takip ettiği gurbetçi futbolcu için kolları sıvadı. Almanya takımı Poderborn'da oynayan 27 yaşındaki orta sahanın kulübüyle görüşmelerin sürdürdüğü, oyuncunun da Bordo-Mavili formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Facundo Roncaglia: Başkan Muharrem Usta'nın transfer etmek için İtalya gittiği 29 yaşındaki stoper Fiorentina'da forma giyiyor. Başkan Usta, Çizme ekibiyle görüşmeleri sürdürürken, Arjantinli oyuncunun anlaşma sağlanması halinde 3 yıllık imza atacak.

Jeremy Pied: Güçlü bir savunma hattı oluşturmak isteyen Bordo-Mavililer, Fransa'nın Nice takımında oynayan oyuncu için de temaslarını hızlandırdı. Fırtına, bonservisi elinde olan 27 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık teklif yaptı.

Valere Germain: Bonservisi Monaco'da olan geçen Nice'te kiralık oynayan 26 yaşındaki forvet için başkan yardımcısı Nevzat Aydın, Fransa'ya gitti. Aydın, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Germian'ın bonservisini almak için Monaco ile pazarlık halinde.

Jean Daniel: Toulouse alt yapısından yetişen 23 yaşındaki futbolcuyu isteyen alan Bordo- Mavililer, 1.5 milyon Euro'luk teklif yaptı ve Fransız ekibinden gelecek yanıtı beklemeye başladı. Öte yandan oyuncunun menajeri görüşme için İstanbul'a davet edildi.