Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Onur'dan sonra iki oyuncudan daha kötü haber geldi. Sivasspor maçının ilk yarısında sakatlanan ve karşılaşmaya devam edemeyen Uğur ile Kamil ile ilgili resmi açıklamada geldi: "MR sonuçlarına göre; Uğur'un sağ arka adale hamstring kasında yaralanma tespit edilmiş olup yaklaşık 2-3 hafta sürecek bir tedavi yapılacağı, Kamil Ahmet Çörekçi'nin ise sağ diz iç yan bağında grade 2 (2'nci Derece) yaralanma tespit edilmiş olup 3-4 haftalık bir tedavi programı uygulanacak."

4 YIL SONRA BiR iLK
Trabzonspor sahasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor karşısında ilk yarıda 2 sakatlık birden yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4 yıl sonra ilk kez olan olay, bordo-mavili takımın başına geldi. En son 2014 yılında Süper Lig'de ilk devrede iki sakatlık birden yaşanmış ve iki oyuncu değişikliği yapılmış. Karadeniz ekibi 4 yıl sonra bu talihsizliği yaşayan takım oldu.

TAM 10 OYUNCU SAKATLANDI
Bordo-mavili takımda art arda gelen sakatlıklar şok etkisi yapıyor. Son iki haftada 3 oyuncusu sezonu kapatan bordo-mavililerde tam 10 futbolcu bu sezon ciddi sakatlık yaşadı. Castillo, Onur (2 kez), Durica (2 kez) Kucka, Onazi, Burak, Abdülkadir, Mustafa (2), Sosa ve Uğur sakatlık nedeniyle zaman saman forma giyemedi.

.