Trabzonspor'a iki kötü haber birden... bordo-mavililerin devre arasında transfer etmek istediği Luciano Narsingh ve Lukasz Teodorczyk'e Premier Lig ekipleri talip oldu.
PSV ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Narsingh için Everton ve WBA'nın büyük bir yarış içine girdiği bildirildi.
PSV'nin başarılı sağ kanat oyuncusunu satmak için 5 milyon euro istediği de belirtildi.
Polonya basınında yer alan iddia ise Trabzonspor'un Teodorczyk'i istediği yönündeydi. Fakat bugün gelen iddia Polonyalı golcü için West Ham, Everton ve Sunderland'den sonra Liverpool'un da devreye girdiği rakamın ise 18 milyon euro olduğu yönünde.

Lukasz Teodorczyk ya devre arası ya devre sonu

Trabzonspor son olarak Polonyalı 25 yaşındaki forvet oyuncusu Lukasz Teodorczyk'yı gündemine aldı. Bonservisi Dinamo Kiev kulübünde olan futbolcunun sözleşmesi sezon başı 2019 yılına kadar uzatıldıktan sonra Belçika Ligi takımlarından Anderlecht'e kiralandı. Polonya basınında yer alan iddialara göre; Trabzonspor oyuncuyu izlemek için birçok kez scout ekibini Belçika'ya gönderdi.
Habere göre; Trabzonspor oyuncuyu devre arasında kadrosuna katamasa da sezon sonunda almak için şimdiden girişimlere başladı. Trabzonspor'un oyuncuyu izlemek için daha önce iki kez yetkililerini görevlendirdiği vurgulanırken, Anderlecht Kulübü'nün oyuncuyla ilgili satın alma opsiyonunun bulunup bulunmadığı ise belli değil... Teodorczyk'in artan performansı sonrası bonservis bedelinin 5 milyon Euro'ya çıktığı belirtiliyor.

Kanatlara oyuncu arayan Trabzonspor'da transfer hedefi olarak Luciano Narsingh gündeme geldi. Peki Luciano Narsingh kimdir?

Luciano Narsingh kimdir?
Trabzonspor'un transfer hedefindeki isimlerden biri olan Luciano Narsingh 13 Eylül 1990 yılında Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da doğdu.
Her iki kanatta da forma giyebilen Hollandalı futbolcu, kariyerine Ajax altyapısında başladı.
Zeegburia ve Heerenveen alt yapılarında da oynayan 25 yaşındaki futbolcu, 2010 yılında Heerenveen A takımına alındı.
Forma giydiği iki sezon boyunca burada gösterdiği performansla dikkatleri çeken genç futbolcu 4.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında PSV Eindhoven'a transfer oldu.
Sağ ayağını etkili kullanan Narsingh, her iki kanatta da görev yapabiliyor.
1.78 boyunda ve 71 kilo ağırlığında olan Narsingh, geçtiğimiz sezon 40 maçta PSV forması giyerken, 9 gol 5 asist ile oynadı.