Fırtına, temmuz ayında 80 milyon TL'lik ödeme yapacak. Yönetim ilk etapta geçmiş dönemde sözleşmelerinin haksız yere feshedildiği gerekçesiyle TFF'ye başvuran Aykut Demir, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve Ersun Yanal'a 30 milyon TL ödeyecek. Ardından Sosa, Burak, Kucka ve Mas'ın transferlerinden kalan bonservis ödemelerinin yapılması gerekiyor. Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, ödemeler konusunda uzun zamandır hazırlık yaptıklarını belirtti.

SONUÇ ALAMADIK
Doğan, "Bu konuda lisansa engel bir sorun yaşamayacağız. Ciddi ödemeler söz konusu ama projelerimiz ile üstesinden geleceğiz. İlk etapta Yanal, Aykut, Özer, Ekici ve Zengin ile olan sorunları çözeceğiz. Sonra diğer konulara eğileceğiz" dedi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da Yanal, Demir ve Özer ile görüştükleri belirterek, "Üçünden de olumlu cevap alamadık. Görüşmeler sürüyor" diye konuştu.

Bordo-mavili kulübün Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetimi, geçtiğimiz günlerde 80 milyon TL kredi almış ve acil ödemeleri yaparak tehlikeyi geride bırakmıştı.