61SAAT SPOR SERVİSİ 

Trabzonspor’a gelir sağlamak adına yönetimdeki önemli isimler, çok önemli projeler için gayret. Göstermeye, ortaya da güzel sonuçlar çıkmaya devam ediyor.
Yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen Trabzonspor’a iki akaryakıt istasyonu için yönetimin yoğun gayretleri sonucu çok önemli iki yer ile ilgili olurlar alındı. 
Bir tanesi Trabzon Karadeniz Sahilyolu Beşirli

Ayasofya arasında tır garajı olarak kullanılan cep, diğeri ise kapatılan Çukurçayır Belediyesi binası arkasındaki arsa. 

Konuyla ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Ortahisar Belediye Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ‘Trabzonsporumuz için gereken ne ise yapılacak’ diyerek kulüp yöneticilerine yasalar çerçevesinde her türlü kolaylığı sağlayacaklarının sözünü vermişler. 

Ayrıca konuyla ilgili tüm kurumlarda elini taşın altına koymuş özellikle Karayollları Bölge Müdürlüğü sahildeki cep ile ilgili oluru vermiş, bu manada Trabzonlu Ulaştırma Bakanı M. Cahit Turan’ın talimatı ile yine Trabzonlu Hemşerimiz Genel Müdür Abdukadir Uraloğlu’da tüm kapıların Trabzonspor’a sonuna kadar açık olduğunu ifade etmiş. 
Kısa süre içinde imzaları atılacak bu iki önemli proje hayata geçtiğinde kulüp akaryakıt şirketinden. İlk etapta 20 milyonun üzerinde gelir elde edecek. Ayrca iki istasyonun aylık getirisinin 500 bin tl seviyelerinde olacağı bu gelirin de kulübe önemli bir katkı sağlayacağı rutin giderlerin bu sayede bir düzende oturtulacağı ifade ediliyor.