61SAAT SPOR SERVİSİ - 

Trabzonspor altyapısında gösterdiği performansla jenerasyonunun en iyi ve gelecek vaad eden oyuncularından olan 20 yaşındaki futbolcu Ebrar Cumur yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle A takımda kendini gösterme fırsatı bulamamıştı. 

Trabzonspor'un 2017 yılında milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Katar'da Al Sadd ile oynadığı özel maçta forma şansı bulan ve kısa sürede olumlu sinyaller veren Ebrar Cumur'dan taraftarların da beklentileri tam anlamıyla artmışken yaşadığı şanssız sakatlık sonrası sahalarda uzun süre uzak kalan yetenekli oyuncu tekrar A takım için sinyaller veriyor.

ERSUN YANAL ''BİZİM İÇİN DEĞERLİ''

Trabzonspor'da ilk olarak Ersun Yanal'ın forma şansı verdiği Ebrar Cumur o dönem bordo mavili ekibin yeni yıldız adayı olarak gösteriliyordu.

Tayyip Ebrar ile ilgili konuşan Ersun Yanal, "Ebrar için daha çok erken. Onun oynadığı bölgede sayısal çok fazla oyuncumuz var. Haftanın 3 günü bizimle antrenman yapıyor. Özel antrenmanlarda yaptırmaya başladık. Altyapımız bizim için değerli, ilgileneceğiz. Onun gibi birkaç oyuncumuz daha var. Onlara da her fırsatta şans verip değerlendirmeye çalışıyoruz." ifadesini kullanmıştı.

DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ!

Trabzonspor'un yetenekli on numarası Ebrar Cumur bireysel antremanlarına ara vermeden devam ederken fiziksel gelişimiyle de dikkat çekti. Trabzonspor'un tekrar A takıma kazandırmayı hedeflediği yetenekli oyuncunun eski performansına ulaşıp adından sıkça söz ettirmesi bekleniyor. Ebrar Cumur çalışmalarını Trabzonspor'un rezerv takımı ile sürdürüyor. Trabzonsporlu taraftarla da uzun bir sakatlığın ardından sahalara dönen yetenekli oyuncuya destek mesajlarını göndermeyi ihmal etmiyor.