61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın ardından göreve gelen ve büyük imkansızlıklarla mücadele eden Ünal Karaman ile ilgili dikkat çeken bir gündem oluştu.

ŞAHİN “ÜNAL KARAMAN’A SÖZLEŞME YAPMA ZAMANI GELDİ” 

Trabzonspor’u anbean takip eden İhlas Haber Ajansı Trabzonspor muhabiri Gökmen Şahin bir açıklama yaparak “Bu kadar olumsuzluklar arasında takımı diri ve canlı tutan, ruh uyumuda yakalayan teknik direktör Ünal Karaman ile yeni bir sözleşme yapmanın yeri ve zamanı geldiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. 

SEL “OTORİTESİ SAĞLAMLAŞIR”

Karaman’ı ile sözleşme uzatılması gerektiğini savunan Şahin'e bir destek de Sabah Gazetesi Trabzonspor muhabiri Yunus Emre Sel’den geldi. Gökmen Şahin’in sözlerini onaylayan Sel “Bende katılıyorum. Bu Ünal hocaya ekstra bir motivasyon verirken onun otoritesini daha sağlamlaştıracaktır.” dedi. 

MİNİ YORUM: Hasan Tüncel

En baştan başlayacak olursak, bölük pörçük bir takım Karaman’a emanet edildi. Slovenya’da yeri geldi malzemeci yeri geldi kaleci stoper de oynadı. Uzun süre transferleri bekledi. Takım arası uyum ve denge yakalamak için oyunculara hep bir baba şefkati ile sarıldı. Gruplara ayrılmış olan kulüp içerisinde 6 aylık dönemde büyük zorluklarla bir aile ortamı temellerini attı. Bunu saha içerisinde ve dışında görmek zor değil. Büyük oyuncular gönderildi gidişleri sırasında Karaman’ın bir duruşu oldu. Diğer antrenörler gibi yönetimi ve taraftarı karşı karşıya getirmemek yerine daha olgun bir duruş ile işleri yürütmeyi tercih etti. Sözleşme konusuna gelecek olursak Trabzonspor’da uzun yıllar sonra basın mensuplarının ilk kez bir hoca ile yola devam edilmesi gerektiği düşüncesini savunduğunu görüyoruz. Bu bile çok önemli bir detaydır. Basın içerde neyin nasıl hangi şartlarda yaşandığını görür. 

150 BİN TL KAZANIYOR

Trabzonspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Karaman Bordo Mavililerden ayda 150 bin TL kazanıyor. 

TARAFTAR NE DÜŞÜNÜYOR?

Konu ile ilgili Trabzonspor taraftarının düşünceleri merak ediliyor. 61saat.com okurları olarak siz de görüşlerinizi yorum kısmına belirtebilirsiniz.