Uzun süredir Hollanda’da yaşayan eski kalecilerden Savaş Çavuşoğlu ve arkadaşı Adem Karali Trabzonspor’a 3 isim önerdi.

İvan Santini, Enes Sağlık ve İDRİSSA Slyla hakkında geniş kapsamlı bir rapor hazırlayan Çavuşoğlu ve Karali başkan Muharrem Usta’dan randevu talep ettiler.

Trabzon’a gelerek futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın’a bilgi veren futbolcuların temsilcileri Trabzonspor’u uyarmayı da ihmal etmediler.

İVAN SANTİNİ

26 yaşındaki İvan Santini Standard Liège’de forma giyinyor.1.90 boyundaki forvet bu sezon 22 maçta görev aldı ve rakip fileleri 12 kez havalandırdı.



ENES SAĞLIK


Futbola KAS Eupen altyapısında başlayan Enes Sağlık, daha sonra A takım kadrosuna dahil edildi. As takımda kısa sürede ilk 11’de düzenli olarak oynamaya başladı ve sergilediği performansla birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı. 31 Aralık 2013 tarihinde, Birinci Lig takımlarından Charleroi’ye transfer oldu.

24 yaşındaki Türk asıllı Belçikalı orta saha oyuncusu ile bazı Türk takımları da ilgileniyor.



IDRISSA SLYLA

Anderlecht’de oynuyor, 25 yaşında. 1.87 boyunda.

Kendisinden yeni bir Yattara olarark söz ediliyor. Fuleli çalımları ve sonuca giden özellikleriyle bu sezon Belçika’da adından çok söz ettirdi. Trabzonspor’a teklif edildi. Scouet ekibinin de yakın temas kurduğu Slyla’nın bonservis fiyatı 2.5 milyon EUR olarak açıklandı.

Trabzonspor’da belirlenen futbolcu izleme ekibinin takip ettiği futbolcular radarımıza girdi. Bir çok yetenekli ve yıldız adayı oyuncuyu listeye dahil ederek yönetime sunacak olan scout ekibinin özellikle bazı isimleri sır gibi sakladığı biliniyor.

Scout ekibinin belirlediği listeden üç isim daha radarımıza düştü. Bu isimlerin başında da Sofiane Hanni geliyor.


Sofiane Hanni kimdir?

Hanni, futbola Ivry-sur-Seine’de US Ivry altyapısında başladı ve daha sonra Boulogne-Billancourt ve FC Nantes altyapılarında oynadı. 2002-03 sezonun FC Nantes’de profesyonel futbolcu oldu. FC Nantes için ilk karşılaşmasını 1 Aralık 2009 tarihinde CS Sedan karşı oynanan lig karşılaşmasında çıktı. Nantes’deki kaldığı zaman içerisinde takıma girmekte zorlandı ve iki sezon boyunca sadece 4 lig karşılaşmasında görev alabildi.

2011-12 sezonunun yaz transfer döneminin son haftasında 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor’a transfer oldu. 6 Eylül 2013’te Türkiye’de transfer sezonunun son gününde 1.Lig ekiplerinden Ankaraspor’a transfer oldu. Bu takımda bir yıl kalan Hanni KV Mechelen’e gitti.

İlkan Çavuş

İlkan Çavuş, Avrupa’da ki yetenekli Türk oyuncuların ilk sıralarında yer alıyor.

Doğum tarihi:    24 Oca 1997

Yaş:                        19

Boyu:                    1,74 m

Uyruğu:               Belcika ,Türkiye

Mevki:                  Defans – Stoper

Ayak:                    sağ ayak

Güncel kulüp:    KRC Genk IIKRC Genk II

Sözleşme bitiş tarihi:      30.06.2016

Bilal Beyazit

17 yaşında kaleci, Vitesse Arnhem takımında oynuyor. Scout ekiplerinin yeni keşfettiği bu isim de yakından takip ediliyor.

Bu arada Trabzonspor’un 3 kişilik scout yönetimi bu futbolcuların Türk temsilcileri olan Savaş Çavuşoğlu ve Adem Karali ile temasa geçti.

 61medya.com