61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’da satışa sunulan gri formalar satışları da hızlandırdı. 

Dünyanın dört bir yanından büyük övgülerin geldiği formalarda satışlar da ikiye katlandı. Bordo Mavili taraftarların formalara yoğun ilgisi stok sorunu yaşandığı görüldü. 

STOK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

3. Formanın piyasaya sürülmesiyle  bir anda çıkışa geçen forma satışları sonrası bazı TS-Club mağazalarında stok sorunu yaşattı.  Yaşanan sorunu kısa süre içerisinde çözmeyi başaran Bordo Mavili yönetim “Şu an itibariyle bütün mağazalarımızda formalarımız bulunuyor, tüm önemlemlerimizi aldık, herhangi bir sorun yaşanmayacaktır” ifadelerini kullandı. Forma satışlarıyla kasasına büyük bir gelir koyan Bordo Mavililer 32 bin gri forma, 23 bin Bordo ve parçalı toplamda ise 55 bin forma satışına ulaşmayı başardı.  Geçtiğimiz yıla oranla %40 oranında bir artış yakalayan Bordo Mavililer de satışlar camiada mutluluk yarattı.

SÖZ VERENLER ALIRSA RAKAM KATLANACAK

Trabzonspor’un 3. Formasının satışa sunulmasının ardından Bordo Mavili camiada forma kampanyası başlatılmış ve camianın ileri gelenleri 10 bin forma sözü vermişti. Söz konusu forma siparişi veren yöneticilerinin almasıyla birlikte rakamın 70 bin seviyelerine yaklaşması bekleniyor.