Trabzonspor’da yapılan düzenlemeler neticesinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlemelere gidildi.

İDARİ BİNA VE A TAKIM BİNASI DÜZENLENDİ

Daha önce İdari bina ve A Takım binasını düzenleyen Bordo Mavililer yaklaşık 6-7 ayın ardından binaları modernize etmiş ve kullanıma sokmuştu.

TABELALAR YENİLENDİ

Bu düzenlemelerin ardından tesislerinde kalitesini arttıran Trabzonspor yönetimi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin giriş bölümünde atıl duran binayı modernize ederek güvenlik binası yaptı. Girişe de Bordo Mavili ledlerle aydınlatılan bir tabela yerleştiren Bordo Mavililer eski tabelayı kaldırarak göze hoş gelmeyen görüntüyü ortadan kaldırdı. Tesisler içerisinde bulunan ve sahayı görmeyi engelleyen reklam panoları ve telleri kaldıran Bordo Mavililer çevre düzenlemesiyle birlikte sahaları daha berrak bir görüntüye kavuşturdu. 

SAHALAR YENİDEN KULLANIMA GİRDİ

Daha sonra tesislerde bulunan ve ömrünü tamamlamış 2 antrenman sahasını geçtiğimiz sezonun devre arasında yıkan ve yeniden yapan Bordo Mavililer büyük çabalar sonrası 2 sahayı yeniden kullanıma soktu. Birleştirilip yeniden yapılan teslsler müthiş bir görünüme kavuşurken Avrupa Standartlarına ulaşmayı başardı.

8 MİLYON LİRA HARCANDI

Konuyla ilgili 61saat’e konuşan Trabzonspor yönetim kurulu üyesi tesisler sorumlusu Lokman Sadıklar “Tüm tesisler için yaklaşık 16 aydır aralıksız bir çalışma gösterdik. Tesislerimizi yeniden modernize ederek Avrupa Standartlarına ulaştırdık. Trabzonspor gibi büyük bir camianın tesisleri maalesef kulübe yakışmayan bir düzen içerisindeydi büyük oranda çalışmalarımızı tamamladı. İdari Bina, Futbolcuların kaldığı yerler, sahalarımız, çevre düzenlemelerimiz başta olmak üzere birçok projede başarılı sonuçlar almayı başardık. Tesislerimizin toplam maliyeti 8 milyon TL olurken, 2 sahamız için 1 buçuk milyon TL gibi bir bedel harcadık. Tabi bu maliyetlerin sadece 3 milyon TL’si kulübün kasasından çıktı.  Yaptığımız çalışmaların büyük bölümünü yönetici katkıları ve sponsorlar bulunarak yaptık. Trabzonspor yönetimi olarak kulübümüze böylesine önemli ve kalıcı eserleri bıraktığımız için mutluyuz” dedi.