Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynanacak olan Süper Final’in ilk maçı öncesinde Trabzonspor’da pozitif gelişmeler yaşanıyor... Bordo-Mavililer’in Orduspor ile deplasmanda yaptığı mücadelenin kadrosundan son anda sakatlığı sebebiyle çıkarılan Olcan Adın’ın düzeldiği ve Kadıköy’de ilk 11’de sahaya çıkabileceği bildirildi. Bir başka iyi haber de Burak Yılmaz’dan geldi. Bileğindeki ağrıları büyük ölçüde geçen Burak Yılmaz’ın da forma giyecek durumda olduğu kaydedildi.

TAM KADRO SEVİNCİ

Bu iki önemli gelişme Trabzonspor’da hem teknik heyetin hem de futbolcuların moralini bir kat daha yükseltti. Şu an itibariyle kadrosunda sorunlu oyuncusu bulunmayan Bordo-Mavililer, büyük bir aksilik olmazsa Süper Final’e ‘tam kadro’ çıkacak.

GÜNEŞ'İN BİTİRME PLANI

Süper Final'de en azından ikinci sırayı elde edip Şampiyonlar Ligi'ne kalmak isteyen Trabzonspor'da kritik Fenerbahçe maçının planları yapıldı. Derbiyi orta sahada çözmeyi düşünen Güneş, bu bölgede sorumluluğu Colman ve Zokora'ya verecek, atakları ise Alanzinho yönlendirecek. Hücum hattında Burak, Volkan Şen ve Olcan'ı görevlendirmeyi planlayan Güneş'in, savunmada ise tecrübesiz Mustafa Yumlu'nun yerine Celustka'yı oynatacağı öğrenildi.