61HABER SERVİSİ - Trabzonspor’a bugün şok bir haber geldi. Bordo-mavililer Milan’ın şikayeti sonrasında transfer tahtası kapandı. Konuyla ilgili bilgiyi ise Sabah Gazetesi Trabzonspor Muhabiri Yunus Emre Sel A Spor canlı yayınında verdi. 
A Spor’da canlı yayına bağlanan Yunus Emre Sel, Milan Kulübünün Sosa ve Kucka transferinden  10 milyon Euroluk alacağından ötürü şikayetini hatırlatarak, “Milan kulübü Sosa ve Kucka’nın taksitleri ödenmediği gerekçesiyle bu yasak tekrar ortaya çıktı. Trabzonspor’un transfer tahtası kapalı. Milan kulübüne 10 milyon TL’yi bulan ödeme yapması gerekiyor. Bu ödeme yapıldıktan sonra ancak Trabzonspor transferlerini gerçekleştirebilir” dedi. 
Onur ile olan soruna da dikkat çeken Yunus Emre Sel, “Burak Yılmaz ile evet anlaşarak sözleşmeyi feshetti ama Onur ile anlaşamadı. Onur’un Trabzonspor kulübüne çektiği ihtarın süresi doluyor. Futbolcu alacaklarını taksitle ödenmesini veya geçmişine dönük alacaklarının verilmesini kabul etmiş değil. Geleceği dönük alacaklarını da istiyor. Bu olumlu yanıt vermedi. Orayla ilgili sorunlar var. Bu sorunlar neticesinde transfere odaklanması biraz sıkıntı. Bana göre imkansız gözüküyor. Eğer bu ödemeleri yapar transfer tahtasını açarsa, defansif orta saha ve stoper bölgesine transfer yapmak için çalışmaları hızlandıracak. Mustafa Akbaş sözleşmesini feshettikten sonra Zargo Toure, Hosseini ve Hüseyin Türkmen ile kaldı. İran Milli Takımında olduğu için Hoessini, nedeniyle stoper sıkıntısı yaşıyor. Alt yapıdan transfer yaptı ama sıkıntı yaşayabilir” dedi.