HAMİ MANDIRALI:
Trabzonspor üst üste gelen kötü sonuçların ardından aradığı morali dün gece
Akhisar Belediyespor karşısında buldu. Son 2 maçı kaybeden, üstelik geçtiğimiz hafta oynan Antalyamaçını tam kazandım dediği sırada dramatik bir şekilde son dakikalarda yediği2 golle kaybedenTrabzonspor'un çok acil bir galibiyete ihtiyacı vardı. Açıkcası oyundan çok sonuç önemliydi dün gece.

HAMİ MANDIRALI'NIN YAZISININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

SERDAR BALİ:

Trabzonspor oyuna 4-1-3-2 düzeniyle, yani açıksız ama pas yüzdesi yüksek futbolcularla başladı. Daha 7. dakikaya girildiğinde bu diziliş meyvesini verdi. Adrian’ın ve Emerson’un golleriyle Trabzonspor 2-0 ne geçti.
Sonra ne oldu? Trabzonspor’un coşkusu yine birden bitti. Bu düzen pas yapma açısından iyi ama, rakip beklerin hücuma katılımı açısından da riskli bir diziliştir. Ve dakikalar ilerledikçe Trabzonspor bunun sancılarını çekti.

SERDAR BALİ'NİN YAZISININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

İSKENDER GÖNEN:
İki takım arasındaki puan farkı üç... Trabzon açısından mutlak kazanması gereken bir maç... Ama dün bir kez daha görüldü ki, Trabzonspor kendi sahasındaki maçta bile 2-0 öne geçmesine rağmen zorlanarak 3 puanı alıyor! Bu maçta Şenol Güneş yine değişik bir oyun stratejisi ve farklı bir 11'le sahaya çıktı. Güneş, 4-1-3-2 sistemiyle takımını oynatırken savunmanın önünde Zokora tek isim olarak yer aldı. Öndeki üçlü Sapara, Colman ve Adrian'la oluştu.

İSKENDER GÖNEN'İN YAZISININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

METİN TEKİN:
Trabzonspor bu sezon ilk kez 3 gol birden attı. Bunu neye bağlıyorsunuz?
Öncelikle
çok iyi bir oyun başlangıcı yaptı Trabzonspor. Yedinci dakikada oyun 2-0'a gelince belki çok daha farklı bir skor hayal etti izleyiciler. Ama oyun o dakikadan sonra hiç de öyle gitmedi. İkinci yarıda Akhisar bulduğu golle de oyuna ortak oldu.

METİN TEKİN'İN YAZISININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

CEMAL ERSEN:
Akhisar Belediyespor maçı bu sezon Trabzonspor için ilklerin gecesiydi. Colmanon hafta sonra ligde forma giydi. Adrian bordo-mavili takımda bir maçta iki toplamda üç gole ulaşan ilk isim oldu. Trabzonspor orta sahası ilk defa dört yabancı ile maça başladı. Emerson ilk golünü attı. Karadeniz ekibi ilk kez rakip ağlara üç gol birden bıraktı. Teknik Direktör Şenol Güneş ilk defa bir gole bu kadar sevindi. (Adrian’ın ilk sayısı)

CEMAL ERSEN'İN YAZISININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

NECMİ PEREKLİ:
Son üç maçtır galibiyet yüzü göremeyen bordo-mavililer ligin alt sıralarında gezen takımı Akhisar Belediyespor'u kendi sahasında 3-1'lik net gibi gözüken bir skorla yendi.
Yendi yenmesine fakat bu galibiyete rağmen futbolun samimi okuyucularını tatmin edemedi dersek yanlış olmaz.
Şunu iyice kafalarda tutmak gerekir ki futbol 6 dakikadan ibaret değildir.

NECMİ PEREKLİ'NİN YAZISININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

LÜTFÜ ÖZEL:
TRABZON çok istediği üç puanı ve galibiyeti aldı almasına ama keyif verdi mi, tartışılır. Karadeniz ekibi çok hızlı başladı maça. İlk iki golde Adrian ve Janko’nun varlığı gelecek için de umut vericiydi şüphesiz. Ama Trabzon oyunun önemli bir kısmında sıkıntılıydı. Üç puanı güç bela kazanabildi. Takım oyunu yine yoktu. Bireysel işlerle günü kurtardı. Özellikle Adrian’ın sonuca katkı veren performansı bu futbolcunun nasıl bu kadar uzun süre kenarda tutulabildiğini bir kere daha sordurdu. Trabzon teknik heyetini gerçekten tebrik etmek lazım.

LÜTFÜ ÖZEL'İN YAZISININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN