61SAAT HABER SERVİSİ - Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı olayda şüpheli olarak görünen Trabzonspor yöneticilerinin ifadelerinin alınması için Trabzon Emniyet Müdürlüğüne yazı yazdı. 

Ancak olay sonrasında Alanya Jandarma Komutanlığının hazırladığı tutanakta ki maddi hatalar ise şaşkınlık yarattı.  

Alanya Jandarma Komutanlığının hazırladığı ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılığına yazılan evrakta müşteki kamu olarak görülürken, ilginç bir durum da göze çarptı. 


MAÇTA OLMAYAN YÖNETİCİ, ŞÜPHELİ SINIFINDA
Tutanakta olaylara karışan Alanyasporlu yönetici ve idarecilere yer vermeyen Alanya Jandarma Komutanlığı, maçta yer almayan Trabzonspor yöneticisi Serdar Ekrem Şirin’i ise  şüpheli olarak gösterdi.  

Şüpheli sıfatı ile yazılan 4 yöneticinin maç bitiminde saha içine girdiğinden dolayı 6222’yi ihlal ettiği ifade edilirken, maçta olmayan  Serdar Ekrem Şirin’in saha içine nasıl girdiği de ayrıca merak konusu oldu! 

TFF, ALANYASPORLU İSİMLERE DE CEZA VERMİŞTİ
Hatırlanacağı üzere Trabzonspor ile Alanyaspor maçından sonra TFF her iki kulüpten bir çok isme ceza vermişti. Ancak tutanakta Alanyaspor'dan hiç kimse yer almadığı görüldü.  

Tutanağa göre Trabzonsporlu 4 yönetici (biri maçta yer almıyor, diğerine TFF, PFDK'ya bile sevk etmedi) maç bitiminde sahaya girdikleri ve 6222 sayılı kanuna muhalefet ettikleri tespit edilmiştir deniyor.

MAÇA GİTMEDİM, TEBLİGAT GELDİ
Konuyla ilgili ulaştığımız Trabzonspor Serdar Ekrem Şirin'de, maçta gitmediğini ancak kendisine tebligat geldiğini doğruladı.