Trabzonspor altyapı koordinatörü Hamit Cihan 61saat Spor Müdürü Hasan Tüncel'e açıklamalarda bulundu.

Başakşehir mücadelesinde 2 tanesi sahada 6 tanesi de yedek kulübesinde olmak üzere 8 oyuncunun A Takıma dahil edilmesinde rolü olan Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan büyük mutluluk yaşadığını açıkladı.-

AVCI'NIN FELSEFESİ VAR

En önemli noktanın Abdullah Avcı’nın felsefesi olduğunun altını çizen Cihan “Bu bir kulüp felsefesidir. Buna sahip çıktığınız sürece üretim değeri artar. Takımı iyi yöneten hocanın felsefesi de iyi olunca daha fazla katkı alınır. Oradaki hocanın (Avcı) ne istediğini bilmesi çok güzel bir durum. Takımın bir felsefesi var ve orada görev yapan oyunculara ne oynayacaklarını basit bir anlamda anlatıldığı zaman çok daha başarılı olacaklardır. "

"UYGUN OYUNCU SEÇİMLERİ YAPILDI"

Trabzonspor'un takım bütünlüğü kazanma yolunda önemli aşamalar kaydettiğini belirten Cihan "Trabzonspor’a bakıldığı zaman genel anlamda takım bütünlüğü var, takımın yaptığı bir iş ve oyuncuların yüklendiği basit rolleri var. İş bu bütünlüğü sağlamaktır. Uygun felsefeye göre oyuncu seçimleri yapıldı. Oyuncularımız da kendilerine verilen görevleri sorumlukları dahilinde gerçekleştirdi."

"BİZİM SEVİNCİMİZ 5'LE 10'LA ÇARPILMALI"

Kağan'ın Faruk'un önlerinde daha uzun yıllar var. Bizim buradaki kazancımız oyuncularımızı A takımda görmektir. Tüm Trabzon’da olduğu gibi çok mutlu olduk, sevindik. Tabi bizim sevincimizin 5’le 10’la çarpılması gerekiyor. Her ne kadar pandemi etkilese de çalışmalarımıza ve oyuncularımızı hazır tutmaya devam edeceğiz.”