Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarına bugün Antalyada başlayacak Trabzonspor’da kamp kadrosunda bulunan 29 oyuncunun 19’u 1461 Trabzon ve altyapıdan gelen oyunculardan oluşuyor.
 
2018-19 sezonunun ilk yarısını Çaykur Rizespor ile oynadığı maçla tamamlayan ve ardından izine çıkan Trabzonspor, bugün 18.00’de yapacağı antrenmanla Antalya’da hazırlıklarına başlayacak. Bordo-mavili takımın açıklanan kamp kadrosunda İran milli takım kampında bulunan Vahid Amiri ile Majid Hosseini, kadro dışı bırakılan Onur Recep Kıvrak ile Burak Yılmaz, kadroda düşünülmeyen Olcay Şahan ile Zeki Yavru, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Onazi’nin yanı sıra genç sağ bek oyuncusu Semih Karadeniz yer almazken, kafilenin yüzde 65,5’lik bölümünü 1461 Trabzon ve altyapıdan gelen oyuncular oluşturuyor.
 
Trabzonspor’un Antalya kampı kadrosunda Toure, Pereira, Kamil Ahmet Çörekçi, Novak, Ibanez, Kucka, Nwakaeme, Rodallega, Ekuban ve Sosa’nın yanı sıra, altyapıdan ve 1461 Trabzon’dan takıma katılan Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Muzaffer Kablan, Hüseyin Türkmen, Hasan Batuhan Artarslan, Murat Cem Akpınar, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Parmak, Abdurrahim Dursun, Bahadır Han Güngördü, Yunus Emre Çakır, Serkan Asan, Burak Temur, Yağızcan Erdem, Ali Osman Karnapoğlu, Berkay Sefa Kara, Koray Kılıç ve Oğuzhan Açıl yer alacak.
 
İlk maç kupada 

Belek’te 3-12 Ocak tarihleri arasında kampa girerek ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek bordo-mavililer, ardından Trabzon’a dönerek 2019 yılındaki ilk karşılaşmasında Ziraat Türkiye Kupası’nda evinde Balıkesir Baltok ile yapacak. Karadeniz ekibi 20 Ocak’ta ise ligin açılış maçında Medipol Başakşehiri konuk edecek.