Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından Ünal Karaman da kulübe veda etti. Karaman bugün yapılacak olan antrenman öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek kulüptekilerle vedalaştı ve tesislerden ayrıldı.

Antrenman için tesislere gelen futbolcular saha ortasında kısa bir toplantı gerçekleştirerek durum değerlendirmesi yaptılar ve olumsuz gidişatın düzeltilmesi için yapılması gerekenleri konuştular.

Ayrıca Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelen bir grup taraftar da oyunculara destek verdi. Takım lehine slogan atan taraftarlar, sözcüleri aracılığıyla, “Ne kadar kaybederseniz kaybedin, biz sizin yanındayız. Başınızı öne eğmenize gerek yok. Biran önce toparlanacağınıza yürekten inanıyoruz.  Desteğimiz daima sizinledir” diye konuştular.



Taraftarların çağrısı üzerine el ele tribünlere giden ve karşılıklı slogan atan futbolcular adına Kaptan Tolga Zengin bir konuşma yaparak, şunları söyledi: “Hepimiz Trabzonspor’un bu durumu hakketmediğinin bilincindeyiz. Biran önce toparlanmamız gerektiğini biliyoruz. Buraya kadar gelerek bize destek vermeniz büyük anlam taşıyor. Hepimiz Trabzonsporluyuz ve artık bu gidişata dur demeliyiz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.”