Kamp yapılan otelin sahasında Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda, izinli olan Uğur Demirok, salonda çalışan Mehmet Ekici ve dünkü çalışmada belinde ağrı hisseden Ramazan Övüç yer almadı.

OKAY ÖZÜR DİLEDİ

Antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda topla çalışma gerçekleştirildi. Bir pozisyonda Okay Yokuşlu’nun Zeki Yavru’ya sert müdahalesi sonucu takım arkadaşı yerde kaldı. Zeki, sert müdahale sonrasında Okay Yokuşlu’ya tepki gösterdi ve iki futbolcu arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Okay Yokuşlu arkadaşına elini uzatıp özür dilerken, Zeki Yavru’nun bir süre gergin kaldığı gözlendi.

YANAL, BASIN TOPLANTISINI ERTELEDİ

3 Temmuz’da birinci etap kamp çalışmaları için Samorin’e gelen ve Ramazan Bayramı’nın ilk gününde kamp yapılan otelin kapılarını basın mensuplarına açan teknik direktör Ersun Yanal’ın, 13-14 Temmuz tarihlerinde kamp değerlendirmesi yapacağı açıklanmıştı. Kulüp medya yetkilileri, söz konusu toplantının gerçekleşmeyeceğini açıklarken, Yanal’ın ikinci kampta değerlendirme yapması bekleniyor.

ANTRENMANI KENARDAN TAKİP ETTİ

Bu arada, deneyimli teknik adamın antrenmanlarda da moralsiz olduğu görüldü. Düşünceli olduğu görülen Yanal, antrenmanın basına açık bölümünün tamamında çalışmaları kenardan takip etti.

SAMORİN KAMPI SONA ERİYOR

Trabzonspor’un 14 günlük Slovakya kampı, yarın yapılacak çalışmaların ardından sona erecek. Yarın sabah Samorin’de son çalışmasını gerçekleştirecek olan bordo-mavililer, ardından karayoluyla Viyana’ya geçecek. Karadeniz ekibi, Viyana’dan da TSİ ile 23.20’de hava yolu ile Trabzon’a dönecek. 20 Temmuz’da Trabzon’da yeniden çalışmalara başlayacak olan bordo mavililer, 24 Temmuz’da ikinci etap kamp çalışmaları için Macaristan’a gidecek.