Uzun süredir devam eden şampiyonluk hasretini dindirebilmek için kadrosunu Marek Hamsik, Gervinho, Bruno Peres gibi dünyaca ünlü yıldızlarla güçlendiren Trabzonspor, son olarak İsmail Köybaşı ile anlaşmaya varırken, bordo-mavili takımın hazırlık çalışmaları da devam ediyor.

TRABZONSPOR'UN 11'İ BELLİ OLDU

Erce, Peres, Hugo, Edgar, Trondsen, Bakasetas, Yunus, Berat, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny

Şu ana dek oynadığı ilk hazırlık maçında Ümraniyespor'u 5-3'lük skorla mağlup etmeyi başaran Abdullah Avcı'nın takımı yeni sezon öncesinde üç hazırlık maçı daha yapacak.

22 Temmuz Perşembe günü Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, 24 Temmuz Cumartesi günü ise ligin güçlü takımlarından Başakşehir karşısında kendisini test edecek

Hazırlık kampını Riva'da sürdüren Karadeniz temsilcisi dördüncü ve şu ana dek açıklanan programa göre son hazırlık sınavını ise 26 Temmuz Pazartesi günü Kasımpaşa karşısında verecek ve lige hazır hale gelecek.

Youtube'dan yayımlanacak
Trabzonspor'un 22 Temmuz Perşembe günü TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor ile oynayacağı 90 dakika saat 18.00'da başlayacak ve Trabzonspor'un YouTube kanalından izlenebilecek. 

Trabzonpor'un YouTube kanalına gitmek için tıklayınız.