61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor camiasının önemli isimlerinden Sebahattin Çakıroğlu hayatını kaybetti. Bordo-Mavililerde ilk olarak İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde Başkan yardımcılığı yapan ardından ise yönetimden istifa ederek Başkan Adalığını açıklayan Çakıroğlu, daha sonra yine başkan adaylarından Celil Hekimoğlu ile birleşerek seçime girmişti. Bir süredir tedavi gören Çakıroğlu, bugün doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 

Çakıroğlu'nun hayatını kaybetmesi Trabzonspor, camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yayınladığı mesajında: "Sebahattin Çakıoğlu...Sevgili dostum Allah rahmet eylesin. Aile ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada,  "Kulübümüzün eski başkan yardımcılarından Sebahattin Çakıroğlu vefat etti. Uzun  süredir amansız hastalıkla mücadele eden Çakıroğlu, maalesef hayata tutunamadı.  Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz. Camiamızın başı sağ  olsun." ifadeleri kullanıldı.

Merhum Çakıroğlu'nun cenaze namazı yarın ikindi namazına müteakiben, Pendik merkez camiinde kılındıktan sonra, Trabzon Dolaylı'daki aile kabristanlığına defnedilecek.