Süper Lig'de 24. hafta maçında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede kazanan 5-2'lik skorla ev sahibi Trabzonspor oldu.

Maçın ardından konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, “İlk yarı çok sıkıntılı izledik. İyi top oynayamadık. Ama inanıyorduk ikinci yarı farklı olacağına. Büyük baskı kurduk üst üste gollerle yolumuza devam ediyoruz” dedi. 
Şampiyonluk seslerinin dillendirilmesi ile ilgili olarak ise Bülbüloğlu, “ İster istemez o parolayla çıkmadık, dillendirmedik ama gelen sonuçlar onu gösteriyor. Hem ligde hem kupada yolumuza devam ediyoruz. bütün takımlara göre seyirci, saha, oyuncu, teknik direktör, yönetim çok daha bütünlük içindeyiz. Rakiplerimizden biz her konuda daha üstünüz’ diye konuştu. 

Trabzonspor’un FİFA’da  dosyası olup olmadığı ile ilgili olarak ise Bülbüloğlu, “FİFA’da dosyamız yok derken CAS’ta dosyamız var. Bir de CAS’a başvurumuz var. Ama böyle bekliyoruz. Başvuruların durumu belirsiz şu anda. suanda bir tarih yok” dedi.