61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cagliari maçı öncesi şu açıklamalara yer verdi:

Yaklaşık 25 bin seyirci var ağustos ayında ya fındıkta ya da tatilde olduğu bir dönemde 25 bin çok iyi rakam. 61 bin hedefi ile yola çıktık ama  bu motivasyon amaçlıydı.

Eksik olan yönlerimizi görüp giderip devam ederiz. Prensip olarak biten transferleri açıklıyoruz. Toure ile anlaştığımız için geçen hafta açıklandı. Menajer ücretinde sorun vardı. Kendisine ödettik. O konuda hassasız. Eğriye eğri doğruya doğru. Bizim de durumumuz ortada. Şu anda gündemimizde 2 isim var. Bu 2 isimden birisi Çarşamba veya perşembe günü netleşecek.

GOLÜ NASIL ATARIZ?

1 artı 1 oyuncu katacağız. 3 ayrı mevkiye aday var. Teknik heyet ve futbol şubesi sorumlusu çaba sarf ediyor. Transfer yapmıyorsunuz diye kimse eleştirmesin altyapıdan 5 oyuncu aldık.

Abdülkadir ile ilgili bir teklif geldi , herhalde Parmak için teklif yaptınız dedim. Biraz sabır destek lazım. Bugün Abdülkadir ve Yusuf UEFA’nın gelecek vaat eden isimleri arasına giriyorsa yıldız transfer etmişsin demektir. Bu kadroya inanıyormusunuz diye bir soruyu sorulmamış olarak kabul edeyim. 1 numaradan 99 numaraya kadar takım ruhu ile mücadele ettiği zaman bu takımın yeri her zaman için zirvedir. 1-2-4 olursun ama zirvedir ancak takım ruhu ile Trabzonspor’un agresif ruhu ile pekiştirdiğinde başarabilirsin. Messi’yi getirsen de o ruh olmadıkça zevk almaz. O takım sahaya ruhunu yansıtacak ve onun mücadelesini verecek. Bu yüzde 20 neticeyi etkiler. Trabzonspor oynayayım gideyim diye bir takım değil öyle de bir oyuncuda kadromuzda yok