Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun AK Parti'nin Kazlıçeşme'de ki mitingine katılıp kürseye çıkarak, partilileri selamlaması Trabzonspor taraftarları arasında olay oldu. Hacıosmanoğlu'nun mitinge katılması ve vatandaşları selamlaması sonrası Bordo-Mavili taraftarlar ikiye bölündü. Kimi taraftarlar Başkan Hacıosmanoğlu'nun bu hareketini takdir ederken kimileri de yanlış buldu. Bazı taraftarlar Başkan Hacıosmanoğlu'nun, en büyük rakibi Muharrem Usta'ya dem vurarak, "Hükümetin adamı diyenler şimdi ne düşünüyor" şeklinde mesaj atarken kimileri de siyasetten çok çeken Trabzonspor'un siyasilere yakın durarak artık ezilmemesi gerektiğini vurguladı.

Ancak olaya esprili yaklaşanlarda yok değil. Bazı taraftarlar, Başkan Hacıosmanoğlu'nun ilk basın toplantısında Gazetecilere "Ben Trabzonspor Başkanıyım. Benim söylediklerimle yetineceksiniz" söylemini hatırlatarak, "Baskan Yarin, Ben Trabzonspor Baskaniyim, Benim Gittigim Mitinglerle Yetinmek Zorundasin Dermi!!!" şeklinde espri yaptı.

Öte yandan Trabzonspor'un internette ki taraftar oluşumlarından Joganita'da Başkan Hacıosmanoğlu'nu kınayan bir metin yayınladı. Kamuoyuna duyuru başlığı ile yayınlanan metinde, "Ne dünya görüşünüz, ne inancınız kimseyi ilgilendirmez. İstediğiniz ortamda kendiniz olarak bulunabilirsiniz. Bunu kimse sorgulayamaz.  Fakat başkanı olduğunuz camianın bütün bileşenlerini temsil eden Trabzonspor Kulübü Başkanı sıfatıyla; bizi sırf sayısal olarak az gördüğü için ötekileştiren, mağduriyetimizi görmezden gelen bir siyasi partinin mitinginde bulunamazsınız. 

Yarın, uluslararası hukukun yardımıyla devam etmekte olan adaletsizlik son bulduğunda; emekle, alın teriyle, gözyaşıyla kazanılmış olan hakkın teslimi yapıldığında, tüm bu hak edişlerin yerine sizin bugün yapmış olduğunuz davranış konuşulacaktır. 
Trabzonspor Kulübü Başkanı’nın bugün yaptığı, iki yıldır haklı olduğumuz bir davada, kişisel tercihleri yüzünden; insanların, emeklerine, duygularına, gözyaşlarına leke çalmaktır.



İŞTE O GÖRÜŞLERDEN BAZILARI: 


+ İbrahim hacıosmanoğlu Trabzonspor'u temsil etmemektedir..Benim başkanım değil en azından

+ İbrahim Hacıosmanoğlu'nun tüm kredisi bitmiştir benim gözümde ne demek Akp mitingine katılmak mücadelemize gölge düşürüyor.

+ Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu kazlıçeşmede. İnşallah görüşebilirimm

+ İbrahim Hacıosmanoğlu benim nerde forma giyeceğime karışamaz. Forma alıp arkasına Çapulcu yazdıracağım. Sonra Taksime gideceğim.

+ AK parti mitingine katılıp kürsüye çıkarak Trabzonsporlular Başbakan'ın yanında mesajı verdi İbrahim Hacıosmanoğlu..

+ Muharrem Usta için Hükümet adamı diyenlerin, Kazlıçeşmede ibrahim Hacıosmanoğlu'nun ismini anons olunca yüzlerini görmek isterdim :))

+ İbrahim hacıosmanoğlu akp mitingine değil milli iradeye saygı mitingine gitti.

+ Maalesef... Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu AKP Mitinginde!

+ Kupa Başbakanda lafını İbrahim Hacıosmanoğlu çok yanlış anlamış

+ Baskan Yarin, Ben Trabzonspor Baskaniyim, Benim Gittigim Mitinglerle Yetinmek Zorundasin Dermi!!!

+ Helal olsun doğrusu bu işte tebrikler başkan neden eleştiriyoruz dün azizin yaptığını bugün bizim başkan yapıyor kupadan önemlisi akyazı var stat başbakanın iki dudağı arasında ben bayıldım bu görüntüye helal olsun başkana

+ Helal olsun başkanım , halkın yanında ol hep

+ Başkan doğru zamanda doğru yerde bazıları hala kafasını kumdan çıkartamamış yazık....