Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavililerde kadro dışı bırakılan 5 futbolcu ile problemlerinin olduğunu açıkladı. Başkan Usta, mevcut kadroda yer alan Özer Hurmacı, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, N’doye ve Cardozo ile problem yaşadıklarını kaydetti. Usta’nın açıklamalarında Eskişehir’e imza atan Erkan Zengin, Sporting’e transferi söz konusu olan Douglas’tan bahsetmezken bu isimler haricinde Cavanda’nın adını anmaması ise dikkat çekti. 

Geçtiğimiz günlerde hakkında af dedikoduları çıkan Cavanda’nın bu noktada bordo-mavililerde ki geleceği ise merak konusu oldu. 

Başkan Usta, “Mevcut kadroda sadece 5 oyuncuyla ilgili problemimiz kaldı. Bunlar Özer Hurmacı, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, N’Doye ve Cardozo. Görüşmelerimiz sürüyor. Sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Hepsi çözülecek gibi duruyor. 1 forvet, 1 orta saha ve büyük olasılıkla 1 de sağ kanat alıp transferi bitireceğiz. Ama önceliğimiz, anlaşma sağlayıp imza attıramadığımız oyuncularda. Sonrasında eldekileri gönderip, 3 transfer yapacağız. O 3 oyuncuyla zaten görüşmeler yapıldı. Zamanı geldiğinde nokta koyacağız”  dedi.