61SAAT HABER SERVİSİ - TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün önce forma sattı sonra kombine. Trabzonspor’un Meydan Parkı’nın hemen üzerinde yer alan kombine satış noktasında, taraftarlara kombine satan Başkan Ağaoğlu, burada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. 

YUSUF YAZICI’YA GELEN TEKLİF

Tranfserde adı sürekli Fransız kulübü Lille ile yazılan Yusuf Yazıcı ile ilgili gelen soruya teklifi düşük bulduğunu ima ederek esprili bir dille yanıt veren Ağaoğlu, "Lille kulübü başkanı kağıt 5 euroları yapıştırmaya başlamış. Bu soruyu geçelim” dedi. 

Başkan Ağaoğlu’nun bu sözleri dinleyenleri gülümsetti. 

CAMPİ NE ZAMAN GELECEK

Gaston Campi’nin transferiyle  Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in ilgilendiğini kaydeden Ağaoğlu, "Transferle ilgilenen arkadaş Mehmet bey. Kendisi yakınen takip ediyor bana en son söylediği bugün yada yarın gelmesi söz konusu..

Nokta transfer konusunda aceleci olmaya gerek yok her şey planlarınız doğrultusuysa gidiyor. Zaman bizim Lehinize işliyor” dedi. 

FORVET TRANFSERİ İÇİN SABIR

Forvet transferinde sabır isteyen Başkan Ağaoğlu, "Sabırlı olsun herkes gereğini yapacağız. 3 tane aslan gibi golcü var Muhammet, Salih, Ekuban var. Zorlanmayız bir santrafor kadar gol atma yeteceğine sahip Nwakaeme var” dedi. 

REZERV LİG ÖNÜMÜZDEKİ SENE

Rezerv ligin bu sene yetişmeyeceğini kaydeden Ağaoğlu, "Rezerv ligi maalesef bu seneye yetişmiyor. U19 takımında 8 kontenjan tanımlanmıyor. Bir anlamda yarı rezerv olarak başlıyoruz. Önümüzdeki sene rezerv lig uygulamasına geçiyoruz” dedi.