Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi sular durulmazken Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun başkanlık için aday olduğu öğrenildi. Olası Sadri Şener istifasının ardından çok sayıda Trabzon kökenli adayın nabız yokladığı bugünlerde, Ağaoğlu’nun çalışmalara başlayarak listesini şekillendirmeye başladığı gelen haberler arasında.


BU gelişmenin ardından şimdi bütün gözler bordo-mavililerin Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmaya dönmüş durumda. Karadeniz ekibinin yenilmesi durumunda camianın iyice karışacağı, mevcut yönetimin de bu duruma daha fazla direnemeyerek görevden ayrılacağı, bu durumda da birleştirici isim  olarak Ahmet Ağaoğlu başkanlığında yeni bir yönetimin, camiayı ve takımı toparlayabileceği ilk konuşulan konu. Galibiyet halinde ise değişim sürecinin en fazla birkaç hafta sonra mutlaka gündeme geleceği de altı çizilen olası gelişmelerin  başında geliyor.
GOLF Federasyonu Başkanı Ağaoğlu daha önce de Karadeniz ekibinin başkanlığına adaylığını koymuş ancak seçimin yapılacağı günün gecesinde Trabzon’a gelen Kaya Çilingiroğlu ile kenti terk ederek genel kurula katılmamıştı. Ağaoğlu en son dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods’un Türkiye’ye gelişinde Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal ile tartışmış, tartışma Ağaoğlu’nun gazeteciye kafa atmasıyla sonlanmıştı. Bu durum Ağaoğlu’nun dünya medyasında da uzun süre tartışılmasına neden olmuştu.

Lütfü Özel /SKORER