61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor Kulübü basketbol faaaliyelerine yeniden başlıyor.

Altyapısal olarak faaliyetlerine başlayan Bordo Mavililer U10, 12, 14,16, 18 takımları ile lige çıkma mücadelesi verecek. Trabzon Hayri Gür Spor Salonunda Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen altyapı tanıtım töreninde yönetim kurulu üyeleri ve sporcuların aileleri yer aldı.

Törende konuşan Ağaoğlu “Futbol gibi basketbol da şehrimizin önemli parçalarından birisidir. Geleceğe doğru emin adımlarla koşacak basketbol kulübümüzün altyapısının açılış törenini gerçekleştiriyoruz. Basketbol takımı ve okulları bu işin temelini oluşturacaktır. Trabzonspor’umuzun kendi değerlerini korumasın konusunda nasıl gayret gösteriyorsak baskette de aynı değeri göstereceğimizden şüpheniz olmasın 

Bugün burada hepinizin gördüğü gibi Trabzonspor’un porlanta dediği gençleri basketbol kulübümüzün altyapısı olarak öncülerini görüyoruz. 

Sevgilileri gençler Trabzonspor’un değerlerini önemseyin değerlere sahip çıkın. Vazgeçmeyin mücadele edin sizlere güveniyoruz. Mücadeleyi bıraktığınız an kaybedersiniz.  

Atatürk'ün anlamlı sözleri ile bitirmeyi istiyorum “ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısnı severim” Ben spor yöneticinin, hocasının, hakiminin ve başkanlarının da zeki çevik ve ahlaklısını severim. Yönetenler ahlaklı olacak ki gerisi gelsin" dedi.