61SAAT SPOR SERVİSİ - Bayramlaşma töreninde Ulaştırma Bakanı Cahit Turan, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, CHP Trabzon Mileltvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti 25. ve 26. dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu,  Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve kulüp yöneticileri, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, belediye başkanları ve çok sayıda Trabzonsporlu taraftar bir araya geldi.

ÖZKAN SÜMER DE GELDİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'dan istifasını açıklayan Genel Koordinatör Özkan Sümer'in de bayramlaşma törenine katıldığı görüldü.

BAKAN TURAN'A FORMA VERİLDİ

Bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma Bakanı Cahit Turan'a, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı forma hediye edildi.

AĞAOĞLU: HER GÜN BAYRAM HAVASINDA GEÇER

Bayramlaşma törenimize hepiniz hoşgeldiniz sizler tesislerimizde ağırlamaktan gurur duyuyoruz özellik siz sayın bakanımızın bilikte olması bizi onurlandırdı. Bugün bayran inşallah camiamız için takımız için mevlamın her günü bayram havasında geçer bizim aldığımız sorumluluğun gereği bu camiaya bayram havası yaşatmak inşallah başarılı oluruz. Ben tekrar onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 

BAKAN TURAN: ÇOCUKLARIMIN TAMAMINI MAALESEF TRABZONSPORLU YAPAMADIM

Ben de tüm Trabzonspor camiasının bayramını tebrik ediyorum burada gerçekten bir baram havası var. Herhalde Trabzon’da en güzel bayramlaşma ortamını bugün burada görüyoruz bu da bize şunu gösteriyor ki Trabzonspor, Trabzonluların ortak değeri mirası milli davası. Trabzonspor tarihinden Anadolu’ya şampiyonlukları taşımış olan bir takım. 

Bizim gençliğimizde Trabzonspor’un bir taraftarı olarak şampiyonluk sevincini yaşadık, benim de sizden istirhamım teknik ekipten ve futbolculardan; yeni Trabzonsporlulara bu şampiyonlukları yaşatmak. 

Ben çocuklarımın tamamını Trabzonsporlu maalesef yapamadım. Bir tanesi Trabzonsporlu diğerli aday, niye olmadı çünkü onlar doğdugundan beri Trabzonspor şampiyon olamadı ve böyle birçok gencimiz var. Trabzonspor sadece Trabzon sınırları ile alakalı değil çünkü bize her yer Trabzon. Dünyanın her yerinde Trabzonsporlu var onların gönlü sizlerle beraber atıyor. Ben bu duygu düşüncelerle tekrar bayramınızı tebrik ediyorum bundan sonraki müsabakalarda her şeyden önce spor ahlakı ile mücadele edip başarılı bir şekilde şampiyonluğu taraftarlarımıza tattırmanızı diliyorum. 

Trabzonspor’un gerçekten birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bugünlerde böyle bir güzel tablo gerçekten hepinimiz sevinidiiyo buna inancımız zaten tamdı. 

Sportif başarı gelebilir gelmeyebilir ama kulübün değerlerini menfaatlerini ön planda tutabilmek ne güzel hareketlerden bir tanesidir bunu da bu yönetim inşallah yapıyor yapacak hep beraber desteklememiz lazım. 

TUNCAY UZUNALİ YÖNETİM KURULU İSTANBUL SORUMLUSU 

Trabzonspor taraftarlarının kurban bayramı kutlu olsun. Yeni bir yönetimle yola çıktı, gelenlerin ayaklarına sağlık. İnşallah daha güzel günler göreceğiz.  Transferler konusunda herhangi bir açıklama yapamam, biliyorsunuz sözcümüz var. Transferler gizlilik içerisinde yürüyor. İstanbul’daki taraftarlar ile koordine halindeyiz eski küskünlükleri bitirip birlik ve beraberliği sağlamayı amaçlıyoruz. 

TRABZONSPOR AVUKATI ERTÜRK: İCRA SAYISINI 86'DAN 52'YE İNDİRDİK

Taraftarın ilgisi kesinlikle çok güzel, önceki bayrama göre çok daha yoğun bir ilgi var. Bizim birlik beraberliğe çok ihtiyacımız var, takıma ve camiaya çok büyük moral veriyor. Dava konularında Trabzonspor’un epey bir sıkıntıları var. Kulübe ilk geldiğimiz zaman 86 tane açık icra takibi vardı. Bunları 52 veya 53 tane olması lazım düşürdük. Karar defteri müzayede şirketi tarafından satışa çıkarılmaya çalışıldı. Konuyla alakalı olarak Trabzon'dan suç duyurusu bulunuldu. Mert beyin emekleriyle beraber karar defterleri şuanda İstanbul’da adli emanette bekliyor. Karşı tarafta itiraz etti sürece. Şuanda hukuki süreç devam ediyor. Umuyorum ki bizim lehimize sonuçlanacak. Umuyoruz ki bir daha böyle bir şey yaşanmaz. Trabzonspor’un defterleri veya her hangi bir şey kulübün içinden dışarı çıkmaz.

HÜSEYİN ÖRS: BİRAZCIK SABIRLI OLALIM

Burası güzel. Trabzon şehri... Çok hoşuma gitti, çok mutlu oldum. Epey zamandan beri halkın taraftarın ilgisi olan bayramlaşma görmemiştik. Bu şunu gösterir. Trabzonspor taraftarı takımına sahip çıkıyor. Trabzonspor taraftarının sabırlı olması lazım. Sosyal medyadaki taraftarlarımızın birazcık sabırlı olması lazım. Ülkemizin içinde bulunduğu çok büyük ekonomik kriz var. Aynı kriz Trabzonspor’da da var. Bunun nedenleri nasıl olmuştur tartışmak istemiyorum ama önceki fotoğrafı çektiğinizde ekonomik sıkıntı var. Onun için beklentileri yukarda tatmamamız lazım. Bugün bakıyorum taraftar burada. Babaanne, torun Trabzonspor bayramlaşmasında gelip yerini almış. Buna kent olarak, takım olarak ihtiyacımız var. Bu birlik ve beraberlik havamızı devam ettirmemiz lazım. Bunu sağlarsak, Trabzonspor’u eski güzel günlerdeki haline geri getiririz. Birazcık sabırlı olalım diyoruz.

GENEL SEKRETER ÖMER SAĞIROĞLU

Beklediğimiz bir ortamdı evet. Bu bize verilen desteği ortaya çıkartıyor. Trabzonspor camiası burada. Bayramlaşma ile birlikte bir destek. Son derece mutlu olduğumuz bir tablo. Bu yükün önemini dahada arttırıyor. Daha çok çalışacağız ve bu insanları memnun etme amacında gideceğiz. Trabzonspor’da hiç bir zaman transfer bitmez. Hem gelir, hem de gider. Eksik olan bölgelerimiz daha net ortaya çıkıyor. Bizim geldiğimizde sözleşmesi biten 3 stoperin yerine 2 stoper aldık. Kendimizde de 2 stoper vardı. Onlarla beraber 4 tane. Kendi şahsıma göre elimizdeki 2 stoper yeni gelenlerden kötü değil. Bana göre orası kapanmış durumda. Ama Ankaragücü maçına da bakarak eksiklerimizi görüp transfer politikamızı hızlandırmak gerek. Gidecek oyuncularımız var gibi gözükmüyor. Gitmek isteyen oyuncumuz varsa, gidecek durumuna bakmak lazım. Ne kazandıracak ne kaybettirecek. Trabzonspor’u yüzeysel bir şekilde yönlendirmek yanlış. Bizde Burak Yılmaz iddialarını medyadan izliyoruz. Beşiktaş’tan ciddi bir teklif yok. Ama gelirse, şartlarda anlaşılırsa ve Burak’ta istiyorsa neden olmasın!

İKİNCİ MÜZE GELİYOR

Arşiv ve Müzelerden sorumlu yönetici Mehmet Salih Uzun şu açıklamaları yaptı: Güzel dayanışma içerisinde, camianın birleşmesi beraber olması kenetlenmek için çok önemli fırsatlar.  Mevcut müze baki kalmakla birlikte stadın altındaki müze yapılması planıyor daha öncede konuşmuştuk, projeler devam ediyor. katılımcıların etkisiyle devam edecektir. Trabzonspro'un prestiji acısından çok önemli bir proje.

Dünyanın neresinde olursa olsun, o müze Trabzonsporluların. İnşallah müzedeki kupa sayısını arttırmak istiyoruz. Bunu da inşallah bu camianın, yönetimin, taraftarın başaracağını düşünüyorum. İmkansız diye bir şey yoktur.

CAHİT ERDEM: 61 NUMARALI FUTBOLCU ORDUSU GÖRÜYORUZ

Bugün her günden daha kalabalık bi ortam gördük. Gerçekten büyük bir yoğunluk oldu, bu kadar da beklemiyorduk ama demek insanlar Trabzonspor'a Trabzonspor da onlara açınca gönülleri verebiliyorlar. 
Bu katılım için teşekkür ediyorum.

Trabzonspor altyapısında, böyle çok devrim niteliğinde değişiklik yapmaya gerek yok. Sadece altyapıdan yetişen çocuklara şans tanımak gerekiyor. Biz altyapıdan yeitşen çocuklarımıza şans tanıyan bir ekip olmalıyız. Şu anda gerek Ünal hoca, gerek Özkan hoca, gerekse bizler altyapıda yetişen çocuklarımıza şans tanıyacağız. Bugün 8 çocuğumuz altyapıdan çıkarak A takım kampına gitmiştir. Bunlardan bir tanesi Abdülkadir Parmak...Bu çocuklara şans tanımazsak,  zaman zaman karşımıza 61 numaralı formalarla çıkan futbolcu ordusu görüyoruz. 

1461'in beklentisi A takıma futbolcu yetiştirmek 2. beklentisi ise 3. lig'de şampiyon olmak. ben bu iki beklentiyi de karşılayabileceğimizi düşünüyorum. Özellikle birkaç tane oyuncumuz farklı takımlara gitti, o oyuncular tutulsaydı faydalı olabileceklerdi. Ben altyapıyı seven gelecğei altyapıda gören biri olarak gönderilmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Herkes benim gibi düşünmeyebilir ama ts'nin geleceği

Yavuz Selim şu anda beklemede, en son Cumhurbaşkanımızın Yavuz Selim ile ilgili millet parkı olacağı deyişiyle duyuldu. TOKİ diyor ki ben buraya çivi çakmam, Gençlik Spor burası TOKİ'de diyor, Büyükşehir Belediyesi hiç karışmıyor.  5 yıldır yürüttüğümüz kampanya son noktaya geldi ama topu vurup gol atacak birini arıyoruz. Temaslar var, milletvekillerimize, bakanlarımıza dosyalarımızı gödnerdik. ama bu konuda vali beyin bize katkısı cok büyük. Kendisi  sporu çok seviyor. Örnek veriyorum su anda Yavuz Selim yıkıldı futbol oynayacak saha yok, Şenol Güneş Spor Tesislerindeki sahalara tribün yapılmasında en büyük desteği vali beyden gördüğümüzü söyleyebilirim. 

İdari binada yapacağımız düzenlemeyle, tesislerde yer alan bina tamamen futbolculara odaklı bir kompleks olacak.