61SAAT HABER SERVİSİ - Ramazan Bayramının 3. gününde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan bayramlaşma törenine camia büyük ilgi gösterdi. 
Bayramlaşma töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Camia olarak birliğimizin ve beraberliğimizin anlam kıldığı bu günlerde omuz omuza, yan yana birlikteyiz. Geçen sene sizlerden aldığımız desteklerden, aldığımız mesafe hepinizin malumu. Sizlerin bize verdiği güçle zorlukları, omuz omuza çok daha kolay gerçeğimizi düşünüyorum” dedi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan ise, “Burada Trabzonspor’umuzun idari binasının olduğu yerleşkede beraberiz. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Sağolun var olun. Trabzonspor’umuz yalnız bırakmadınız. Dünyanın her yerinde taraftarlarımıza, bu kulüp en yakın zamanda şampiyonluk ikram edecektir” diye konuştu. 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ise, “Aile için bayramlaşma için memlekete gelmiştik. Örendik ki Trabzonspor’un bayramlaşması var. Uğramadan geçmeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 
Trabzonspor, Trabzon için çok önemli. Bu yıl ortaya koyduğu performanstan dolayı her gördüğümüz şehirde, insanların Trabzonspor yönetimine karşı müthiş bir teveccühü var. Şu resmi ortaya koyuyor ki, yönetimi hocasıyla çok müstesna bir kulüp olduğunu sadece Trabzon’da değil tüm Türkiye’ye göstermiştir. 
Genç oyuncularla Türk futboluna örnek olma rolü üstlenmiştir. 
Geçtiğimiz yıl gösterdiği performansını üst noktaya çıkararak bu sene en tepede görmek temennimiz. Sayın başkanımızın önderliğinde taraftarlarımızla, topçularımıza önemli görev düşüyor.  İnşallah Trabzonspor’umuz Türkiye değil dünya çapında marka olmak istiyor. İyi bir dönem geçirir ve şampiyonluk yolunda iyi sezon geçirir” dedi.