Beşiktaş , 2016-17 Süper Lig sezonunun 10'ncu haftasında Vodafone Arena'daki ikinci derbi maçına çıkacak; Trabzonspor 'u ağırlayacak.

Heyecan saat 19.00'da çalan düdükle başlayacak ve Lig TV'den yayınlanacak.

Beşiktaş bu maç öncesi harika formuyla dikkat çekiyor. Sezon başından beri maç kaybetmeyen Kara Kartal son dönemde üst üste gelen sakatlıklara rağmen etkili bir futbolla ligde zirve ortağı olarak kalmayı ve Şampiyonlar Ligi'nde İkinci Tur iddiasını istikrarla sürdürüyor. Siyah-beyazlılar aynı zamanda Avrupa'nın beş büyük liginde sezon başından beri namağlup unvanı taşıyan Real Madrid'le beraber iki takımdan biri.    

Trabzonspor ise sezon başından bu yana süren formsuzluğuyla dikkat çekiyor. Galatasaray'ı deplasmanda yenerek çıkışa geçen bordo-mavililer geçen hafta uzun süre sonra etkili bir futbol sergilediği maçta 2 kez öne geçmesine rağmen Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kaldı. 11 puanlı Fırtına büyük umutlarla başladığı sezonda üst sıralara çıkabilmek için acil olarak üç puana ihtiyaç duyuyor.

SAKAT VE CEZALILAR

Beşiktaş'ta omzundan sakatlığı bulunan Veli Kavlak, aşil tendonu kopan Caner Erkin, tarak kemiği kırılan Talisca ve yine omzunda sakatlığı bulunan Aras Özbiliz'in sakatlıkları sürüyor. Dusko Tosic ise kart cezalısı.

Cezalı oyuncusu bulunmayan Trabzonspor'da ise Castillo'nun sakatlığı nedeniyle oynaması şüpheli. Bu oyuncu dışında eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER