61SAAT SPOR SERVİSİ -

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun altıncı haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Caner Ak oldu.

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi ise Serkan Tokat oldu. Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Burak Şeker ve İbrahim Çağlar Uyarcan görev yapacak.

TRABZONSPOR'UN BELALISIYDI

Trabzonspor’un evinde oynayacağı Beşiktaş mücadelesinin yönetecek olan Palabıyık kariyeri boyunca Trabzonspor’un 19 maçına çıkarken bu maçlarda 8 kez Trabzonspor galip gelirken 5 defa berabere kalıp 6 kez de mağlup oldu. 

4-3'LÜK MAÇINDA HAKEMİYDİ...

Trabzonspor Palabıyık yönetimindeki son 7 maçında kaybetmezken en son yine Trabzon’da oynanan Beşiktaş mücadelesinde 4-3 yenilmişti.

İKİ KEZ BEŞİKTAŞ KAZANDI

Beşiktaş’ın ise toplamda 14 maçına çıkan Palabıyık bu maçlarda 7 kez Beşiktaş galibiyetine 4 kez beraberliğe 4 kez de mağlubiyetine düdük çaldı.

Daha önce 2 kez Trabzonspor Beşiktaş mücadelelerinde düdük çalan Palabıyık’ın yönetttiği 2 maçta Beşiktaş’ın galibiyetiyle sonuçlandı.