61SAAT SPOR SERVİSİ -

Trabzonspor'un bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitf çıktığını açıklaması sonrası kulüplerden bordo mavili ekibe geçmiş olsun mesajları yağdı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ''Covid-19 testi pozitif çıkan Trabzonspor Kulübü'nün oyuncusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Medipol Başakşehir'den yapılan açıklamada ''Covid-19 testi pozitif çıkan Trabzonspor Kulübü'nün futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada ''Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Trabzonspor oyuncusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

BB Erzurumspor'dan yapılan açıklamada ''Bir oyuncusunun Covid-19 testi pozitif çıkan Trabzonspor Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz..'' ifadelerine yer verildi.

Hekimoğlu Trabzon'dan yapılan açıklamada ''Trabzonspor Kulübü’nün bir futbolcusunun Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını büyük bir üzüntü ile öğrendik. Trabzonspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu futbolcunun kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada ''Trabzonspor Kulübü'nde COVID-19 testi pozitif çıkan futbolcuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Gençlerbirliği'nden yapılan açıklamada ''Covid-19 testi pozitif çıkan Trabzonspor Kulübü'nün futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Eskişehirspor'dan yapılan açıklamada ''Trabzonspor'da Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı günlere bir an önce hep birlikte kavuşmayı temenni ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada ''Covid-19 testleri pozitif çıkan Trabzonspor ile Galatasaray Spor Kulübü futbolcularına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileriz.'' ifadelerine yer verildi.