61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da geçen sezon Galatasaray maçında verdiği yanlış kararlarla bordo mavililerdeki yıkımın baş mimari orta hakem Deniz Ateş Bitnel’in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

3.lig maçında Trabzonsporlu taraftarlar tarafından protesto edilen Bitnel, taraftarlara ulaşarak açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarda daha önce birlikte çalıştığı yan hakemlerinin 1 gün önce değiştirildiğini söyleyen  Bitnel, yan hakemler Kemal Yılmaz ve Erdem Bayık’ın talimat aldığını iddia etti.

Trabzonspor’un geçen sezon Galatasaray maçında 4 kırmızı kart göstererek adeta katliama imza atan Bitnel ise dün açıkladığı gerçekleri daha öncede açıklamak istediğini ancak MHK Başkanı Kuddisi Müftüoğlu’nun kendisini oyaladığını söyledi.

Bu açıklamaların ardından gözler bu sefer Trabzonspor camiasına döndü. Bitnel’in açıklamaları üzerinden bordo mavililerin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre Trabzonspor’da yönetim Bitnel’in açıklamaları üzerinden savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Öte yandan bordo mavililer yan hakemler Kemal Yılmaz ve Erdem Bayık ve MHK Başkanı Kuddisi Müftüoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağı ifade edildi.