Emre, yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçına büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Şampiyonluğa ulaşmak için Süper Final'e kadar puan kaybetmek istemiyoruz. Bu nedenle Trabzonspor'u mutlaka yenmeliyiz” dedi.

Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı son karşılaşmada çok iyi bir futbol sergilediğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, deplasmanda yapacakları bu karşılaşmanın kolay olmayacağına dikkati çekti.

Emre Belözoğlu, Trabzon deplasmanında iyi ağırlanacaklarını düşündüğünü de dile getirerek, “Buradaki maçta biz onları iyi ağırladık, onlar da bizi çok iyi ağırlayacaktır” ifadesini kullandı.

“Panele katılmamamı yönetim istedi”

Aydın Üniversitesi'nde dün katılması beklenen bir panelde yer alamaması ile ilgili spekülasyonlara da açıklık getiren Emre, “Panele katılmamamı yönetim istedi, o nedenle panele gidemedim” diye konuştu.

Emre, sözleşmesinde böyle bir durumda “100 bin dolar” gibi bir ceza maddesinin olmadığını kaydederek, şunları söyledi: “Biz futbolcular olarak yönetimin istemediği hallerde bu tür panellere katılmıyoruz. Ceza talimatnamelerinde bazı şeyler var. Ancak ben bunun miktarını bilmiyorum. Sözleşmemde ise 100 bin dolar gibi bir ceza yok. Bu tür haberleri art niyetli insanlar yazıyorlar.”