61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor'un İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde bordo mavili takımın maç ürünlerini TS Club markası adı altında piyasaya sürme hayali çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleşmemişti.

2015/2016 sezonunda büyük umutlarla tasarımları hazırlanan formalar ve maç ürünleri sır gibi saklanırken bu projenin gerçekleşmemesi sonrası formalar ve maç ürünleri tarihe karışmıştı.

Trabzonspor'un o dönemki yönetimi bu projeyi hayata geçirmekten vazgeçerek Adidas ile anlaşma masasına oturmuştu. Trabzonspor'un Adidas ile yaptığı anlaşma gereği bordo mavili takım Beşiktaş ve Fenerbahçe ile aynı kategoriden forma seçecekti.

MUHARREM USTA GELİNCE..

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu projeden vazgeçip Adidas ile anlaşma aşamasına gelmesi sonrası Trabzonspor'da Başkanlık seçimi kaybetmesi tüm planları bozdu.

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu sonrası Başkanlığa seçilen Muharrem Usta, Nike ile anlaşma sağlamış ve o dönem taraftarların skandal olarak adlandırdığı formaları taraftarların beğenisine sunmuştu.

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI!

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TS Club markası altında tasarlattığı formalar yıllar sonra ortaya çıktı. Twitter'da ''TSFormalari61'' kullanıcı isimli bir taraftar bu prototipleri takipçileriyle paylaştı.

Formaların sosyal medyada paylaşılması sonrası Trabzonsporlu taraftarlar görüş ayrılığı yaşadı. Hacıosmanoğlu'nun gerçekleşmeyen projesini destekleyenler kadar gerçekleşmemesi iyi oldu diyenlerin sayısı da oldukça fazla..