61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta Covid vakalarıyla geçmişti. Başakşehir maçı öncesi yaşanan vakalar takımın eksik çıkmasına neden olmuştu.

Bugün itibariyle tekrar teste tabi tutulacak olan Bordo Mavili kulüpte 3 oyuncu bugün takıma katılabilir. TFF protokollerine göre koronavirüse yakalanan oyuncuların 10 günlük süre içerisinde 2 negatif sonuç vermesi isteniyor.

ARDA, BAKER VE SERKAN'IN SÜRECİ BİTTİ

Bordo Mavililer de geçtiğimiz hafta Perşembe ve - Cuma günü sonucları pozitif çıkan Serkan Asan, Baker ve Arda bugün takımla birlikte teste tabi tutulacak. Eğer negatif sonuç vermeleri halinde akşam düzenlenecek antrenmanda yer alacak.

UĞURCAN HAFTA İÇİ GELİYOR

Bordo Mavililerin yıldız kalecisi Uğurcan Çakır’ın da 14 Şubat’ta testi pozitif çıkmıştı. Uğurcan’ın Çarşamba test verip takıma katılması bekleniyor. 

ERCE VE HOSSEİ'Nİ CUMA

Hosseini ve Erce Kardeşler’in testleri 16 Şubat’ta pozitif çıkmıştı. Negatif sonuç vermeleri halinde Cuma günü 2 isim takıma katılacak. 

MARLON TAKTİK ANTRENMANINA

Bir diğer pozitif sonuç veren Marlon ise 17 Şubat’ta pozitif çıkmıştı. Sol bek oyuncunun maçtan bir gün önce olan Cumartesi günü takıma katılması bekleniyor. 

TEST GÜNÜ

Hafta sonunu izinli geçiren Bordo Mavili kulüp bugün teste tabi tutulacak. Sonuçların olumlu gelmesi halinde akşam saatlerinde toplanma antrenmanı gerçekleştirilecek. Bordo Mavililer de ayrıca Abdulkadir Parmak'ın da Fenerbahçe maçının kadrosunda olması bekleniyor.