Bu doğrultuda ilk hedef Marsilya'nın ikinci takımında forma giyen Yusuf Sarı. Bordo-mavililer 20 yaşındaki sağ kanat ile kurduğu ilk temas sonucunda olumlu cevap alırken, kulübüyle de önümüzdeki günlerde masaya oturulması planlanıyor. Marsilya ile sözleşmesi 2021'de sona erecek Sarı için ilk etapta satın alma opsiyonu ile kiralanması yönünde girişim yapılacağı, alınacak cevaba göre de bonservisi için teklif yapılacağı belirtildi. Ümit Milli Takım'da da forma giyen oyuncu için antrenörleri ve Trabzonspor scout ekibi de olumlu referanslar verdi.

TRABZON EKOLÜ
Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı yeni transferleri hem savunmada hem de hücum hattında yüzleri güldürüyor. Nwakaeme, Ekuban ve Amiri gol yollarında takıma büyük katkı verirken, Hosseini ve Toure ise savunmada emniyeti sağladı. Geçmiş yıllarda transferde yaşanan hataların aksine bordo-mavililerin sezon başında izlediği transfer politikası, Spor Toto Süper Lig'de birçok kulüp tarafından örnek alınıyor.

BÜYÜK KATKI
Bordo-mavililerin sezon başında İran'ın Esteghlal takımında 600 bin dolar bedelle transfer ettiği stoper Hosseini 21 maçta forma giydi. Oyuncu 1 asist yaparken Türkiye Kupası'nda ise 4 maçta oynadı ve 1 gol kaydetti. Fransa'nın Lorient takımında 350 bin euro'ya gelen Toure ise ligde 24 maçta forma giydi. Türkiye Kupası'nda ise 4 maçta görev yapan Hüseyin, Hosseini ile birlikte takımın savunma gücüne önemli katkı sağladı.