61SAAT HABER SERVİSİ

Olcay, maç öncesi bir bilinmeyeni de açıklayarak bordo-mavililerde 5 futbolcunun hasta olarak maça çıktığını açıkladı.

MEĞER 5 FUTBOLCU HASTAYMIŞ

Olcay, “Bütün takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Bugün çok fedakarlık yapan futbolcularımız vardı. Çünkü açık söyleyebilirim. 4,5 tane futbolcumuz düne kadar çok hastaydı. Gültekin doktorumuz bize çok iyi baktı, bizim maça çıkabilmemiz için. Çok hastamız vardı, buna rağmen 3 puan aldık. Çok mutluyuz” dedi.

MAĞLUP OLMAYAN TEK TAKIMIZ

Maçla ilgili de konuşan Olcay, “Maça ilk dakikadan itibaren kontrol altında başladık, iyi başladık. Bu şartlarda, zemin şartlarında iyi futbol oynamaya çalıştık. Kendi hatamızla basit bir gol yedik. İlk yarıda biraz durgun geçti. İkinci yarının hocamız taktik değişerek çift forvete döndük. Ve N’doye’nin mükemmel 2 golüyle galibiyeti aldık. Çok mutluyuz, sezonun 2. yarısında mağlup olmayan tek takım biziz. İnşallah böyle devam eder, milli araya da mağlubiyetiz gideriz” ifadelerini kullandı.

BANA ÖZGÜVEN VERDİLER...

Trabzonspor’da ki arkadaşlık ortamına da değinen oyuncu, “Hocam ve başkanım beni transfer ettiklerinde bana çok büyük özgüven verdiler. Bende onlara sahada karşılığını vermek istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Ruh transferi demeyelim de, ruhlar transferi diyelim. Çünkü gelen transferlerin hepsi nokta transferlerdi, nokta atışlardı. Bu yüzden takım daha başarılı oldu şuanda. Bunu da gelecek sezon daha güzel şeyler yaşayacağımıza inanıyorum.

BEŞİKTAŞ’TAN HİÇ AYRILMAMIŞ GİBİYİM

Trabzon’da çok mutluyum. Zaten sahaya yansıyor mutluluğum. Ailem çok mutlu, en önemlisi de o zaten. Mutlu olunan yerde her zaman başarı olur. Takım içinde, futbolcu arkadaşlarımla aramızda çok iyi aile ortamı var. Her zaman dediğim gibi Beşiktaş’tan ayrılmamışım gibi. Çünkü aynı arkadaşlık ortamını burada da yaşıyorum, o yüzden çok mutluyum ve gururluyum..” diye konuştu.