Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bugün öğleden sonra Trabzon Maraş Caddesi üzerinde bulunan A.KA Turkcell İletişim Merkezi’ni ziyaret etti.

Usta’yı karşılayan mağaza yetkilileri, ilk gün itibarıyla gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade ederken; başkanın da bu ilginin devamının geleceğinden şüphe duymadığı kaydetti.

61CELL hattı almak için mağazaya gelen taraftarlarla da buluşan Usta, buradaki bir kadın taraftarımıza kendi eliyle bir hat hediye etti. Usta, “İlk 61CELL hediyemi sana veriyorum” diyerek taraftarımız Nevin Hekimoğlu’na 61CELL hattını uzatırken, Hekimoğlu da bu güzel tesadüften dolayı büyük bir heyecan duyduğunu söyledi. “Babam Remzi Gürler Trabzonspor’un ilk üyelerindendi. Onu çok genç yaşta kaybettik. Trabzonspor, bize onun yadigarı... Harran Üniversitesi’nde doçent kardeşim Şükrü Gürler de babam gibi koyu bir Trabzonsporlu. Hemen her maç için Urfa’dan kalkıp Trabzon’a gelir. Bu hattı buradan çıkar çıkmaz kardeşim Şükrü’ye postalayacağım. Çok güzel bir sürpriz olacak” dedi.