61SAAT SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in kapanış haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Karadeniz derbisinde karşı karşıya geldi. Rize Didi Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor, 3-2'lik skorla kazandı.

Maçın ardından konuşan Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Abdülkadir Parmak, "Çok mutluyuz kazandığımız için. Seriyi bozmadık. Epey galibiyet serimiz var. 11 - 12 maç yenilmiyoruz galiba. Alıştık galibiyete” dedi. 

GOLÜ YEDİK TOPARLANDIK

 Maçı değerlendiren Abdülkadir Parmak, "Maça kötü başladık. Golü yedik, toparlandık. Çok iyi mücadele ettik. Rize'de mücadele etti. Onları da tebrik ediyorum. Kendim, sezonun ilk devresinde şans bulamadım. 

 Sakatlıklar oldu, transfer yasağı oldu. Bir şekilde şans buldum. Hocam güvendi şans verdi. Bende bu şansı değerlendirdim. Bu günlere geldik’ dedi. 

FORMAYA GEÇ KAVUŞTUM KOLAY BIRAKMAYACAĞIM

 Hedefinin ne olduğu sorusuna ise Abdülkadir Parmak, "Hedefim Trabzonspor forması altında çok başarılı sezonlar geçirmek. bu forma için çok uğraştım. Geç kavuştum. kolayına bırakmayacağım. Avrupa Kupalarına katılıyoruz. Hedefimiz basamak basamak’ diye konuştu. 

AYYILDIZLI FORMA
Muhabirin, “ayyıldızlı forma” söylemine ise Abdülkadir, “inşallah” diyerek yanıt verdi.