Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Getafe ile oynanacak olan ilk maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Mücadele ile ilgili konuşan Ağaoğlu "Madrid'deyiz Getafe gruptaki ilk maçımız bir hayli eksiklerimiz var rahat maç olmayacak. bizim için iyi bir skorla Türkiye’ye dönmek nasip olur diye düşünüyorum." 

Sturridge sorusunu yanıtlayan Ağaoğlu” Yavaş yavaş form tutan bir oyuncu, hazırlık sürecini bizimle geçirmedi. üzerine koya koya gidecek 30 dakika 45 dakika çıkacak. ona ihtiyaç duyduğumuz bir süreci yaşıyoruz. Sakatlıklar hücum gücümüzü ciddi şekilde etkiledi. Sturridge’nin bir an önce artık antrenmanları hızlandırıp form tutup eksiklerimizi büyük ölçüde gidermesini bekliyoruz."

Sözlerini sürdüren Ağaoğlu "Prag büyükelçimizin içeride bir sürprizi oldu bize... uçak kapısında karşıladılar kapıda bir hatıra fotoğrafı çektirdik. Yıllardır kendisini tanırım burada olduğunu bilmiyordum. Yıllardır sporun içerisindeyiz, güzel bir şey. hepsinden önemlisi Trabzonspor’a hizmet etmek, Trabzonspor’un hizmetinde olmak benim için en büyük onur ve gurur…" dedi.